Δεν συνεχίζουν Ροδάς- Γαλαξίας Αδένδρου

basketball_skyΈνας από τους πιο «παλαιούς» προπονητές σε ομάδες της ΕΚΑΣΘ (αλλά και της Γ΄ Εθνικής και μάλιστα με επιτυχία) ήταν σίγουρα ο Δημήτρης Ροδάς που επί επτά χρόνια βρισκόταν στον πάγκο του Γαλαξία Αδένδρου. Ο γνωστός τεχνικός πιστεύει ότι έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να φύγει από το σύλλογο όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που μας έστειλε και στην οποία τονίζει τα εξής:

«Ένας κύκλος μιας δεύτερης τετραετίας κλείνει. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, τους παίκτες  μεγάλους και μικρούς,  που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και μοιραστήκαμε αξέχαστες εμπειρίες καθώς και τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση του τόσο στις καλές όσο και στις άσχημες στιγμές της ομάδας. Για προσωπικούς λόγους η συνεργασία μας  τελειώνει και εύχομαι τα καλύτερα για τον κάθε ένα παίκτη και για τον σύλλογο. Παραμένω φίλος και πιστός οπαδός της ομάδας».
Από πλευράς ομάδας η διοίκηση του Γαλαξία Αδένδρου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «ευχαριστούμε τον Δημήτρη Ροδά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε από το πόστο του προπονητή. Ο Γαλαξίας επί ημερών του κατέκτησε το κύπελλο της ΕΚΑΣΘ. 

Ο Δημήτρης Ροδάς παραμένει φίλος της ομάδας και με το ήθος που τον διακρίνει έχει μια θέση στην κάρδια όλων των φιλάθλων του Αδένδρου. Η διοίκηση του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Πηγή:  http://tsiotras.blogspot.com