Δεν ταξίδεψε στην Καρδίτσα η Δάφνη Δαφνίου!

Επικαλούμενη τις καιρικές συνθήκες η Δάφνη Δαφνίου αποφάσισε να μην ταξιδέψει με προορισμό την Καρδίτσα, όπου και θ’ αντιμετώπιζε τον τοπικό σύλλογο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2. Μία απόφαση που προκάλεσε έκπληξη, δεδομένου ότι δεν προϋπήρξε κάποια συνεννόηση είτε με την ομοσπονδία, είτε και με την Καρδίτσα για ν’ αναβληθεί επίσημα το παιχνίδι.

Με το σύλλογο της Καρδίτσας να εκφράζει την απορία της γι’ αυτή την τακτική που ακολούθησε η Δάφνη Δαφνίου, με την ανακοίνωση που εξέδωσε: “Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε, πως η Δάφνη Δαφνίου δεν πρόκειται να ταξιδέψει για την Καρδίτσα επικαλούμενη δυσκολία στη μετακίνηση για τον αγώνα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας -Δάφνη Δαφνίου το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 5 μ.μ..
Σημειώνουμε πως δεν υπάρχει καμμία απαγόρευση κυκλοφορίας για τη μετακίνηση αθλητικών αποστολών και ως εκ τούτου, εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για την απόφαση της διοίκησης της Δάφνης Δαφνίου, η οποία θίγει την ανταγωνιστικότητα και το κύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.
Η τύχη του αγώνα θα αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης”.

Παράλληλα ο σύλλογος της Καρδίτσας γνωστοποίησε πως συνεχίζει τη δική της δράση για τη συλλογή τροφίμων που θα σταλούν στους πρόσφυγες της Ουκρανίας. “Ενημερώνουμε πως η δράση της συλλογής τροφίμων και προμηθειών σε συνεργασία με την Anagennisi Karditsas για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία θα γίνει κανονικά στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο σήμερα από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ..
Καλούμε όλους τους φιλάθλους να φέρουν στο Νέο Κλειστό τις προμήθειες που θέλουν να προσφέρουν και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.
Η ανθρωπιστική βοήθεια δε μπορεί να περιμένει και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη το ίδιο”.