Σε δηλώσεις του σε τοπικό σάιτ ο Αγκι Ιμπέζα μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παπαδο Γέρα και τον Φιλαθλητικό δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την τρίτη ήττα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Οπως ανέφερε ο σέντερ του συλλόγου, ο λόγος ήταν τα αρκετά λάθη τα οποία υπέπεσαν. Ομως παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια όλων για τη πρωτοφανή αδικία που βίωσε η ομάδα του από τη διαιτησία που σύμφωνα με τα λεγόμενα του ευνόησε τους φιλοξενούμενους.

Ο λόγος για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, αφού ελάχιστοι συμπαίκτες του δείχνουν να τα κυνηγούν… Για μια ακόμα φορά τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι “μπλε”, καθώς κάποιοι παίκτες υπηρετούν στο στρατό και άλλοι ταλαιπωρούνται από ίωση, κάτι που ναι μεν τους δυσκολεύει στην κατάκτηση των δυο βαθμών, προσπαθούν όμως να το αντιμετωπίσουν όσο πιο αποτελεσματικά μπορούν, μιας και ο στόχος δεν έχει ακόμα χαθεί.

Αίσθηση προκάλεσε η έκκληση που έκανε ο 30χρονος αθλητής προς τους συμπαίκτες του, παρακαλώντας τους να φέρονται περισσότερο σαν ομάδα είτε αγωνίζονται είτε παρακολουθούν την κάθε αναμέτρηση στο πάγκο της αποστολής .

 Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει η ομάδα του, με πρόσθετα αίτια, βασικά πράγματα που δεν υλοποιούνται ώστε να διευκολύνουν τους πρωταγωνιστές για μια άρτια απόδοση.

 Τέλος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους αντίπαλους και υποσχέθηκε τη μη παραίτηση στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν ατομικά, αλλά και συλλογικά από την όλη διαδικασία.

ΠΗΓΗ: portlesvos.gr