Δεν το… κουνάει από το σπίτι!

Καμία ομάδα δεν έχει αγωνιστεί στο γήπεδό της τόσες φορές φέτος, και καμία δεν το έχει εκμεταλλευτεί τόσο αποτελεσματικά. Η ΜΕΝΤ θα παίξει αύριο για 9η φορά (σε 14 αγώνες) στο κλειστό της Τούμπας, για τρίτη στη σειρά και για 5η στα τελευταία 6 παιχνίδια!

Το θέμα, βέβαια, είναι ότι η ομάδα του Γιάννη Χατζούλη δεν έχει αφήσει το ευνοϊκό πρόγραμμα να περάσει ανεκμετάλλευτο, καθώς έχει απολογισμό 8-0 εντός έδρας μέχρι τώρα και δεν σκοπεύει να αλλάξει… συνήθειες την Κυριακή, ακόμα κι αν επισκέπτεται την αλώβητη έδρα της μία από τις καλύτερες ομάδες της Β‘ Εθνικής, η Νέα Κηφισιά. Αυτό είναι φυσικά το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, όχι όμως και το μοναδικό.

Στη Λευκάδα κοντράρονται δύο νεοφώτιστες ομάδες που περνούν δύσκολη περίοδο και μοιάζουν να «καίγονται» για τη νίκη, η Δόξα και ο Αίολος, ενώ μετά την απρόσμενη συντριβή στη Βέροια, το Πέραμα πηγαίνει στην Καλαμαριά για να αποδείξει ότι η μέχρι τώρα πορεία του δεν ήταν απλά μια οφθαλμαπάτη.

Κρίσιμο (κυρίως για την τοπική ομάδα) θεωρείται το ματς στο Αιγάλεω, μεταξύ του «Σίτι» και του Αίαντα Ευόσμου, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής, σε Στρατώνι, Ρόδο και Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Στρατώνι – Μέγας Αλέξανδρος (Αρναίας, 17.00)
Διαγόρας Ρόδου – Φίλιππος Βέροιας (Διαγόρα, 17.00)
ΜΕΝΤ- Ν. Κηφισιά (ΜΕΝΤ, 17.00)
Αιγάλεω – Αίας Ευόσμου (ΔΓ Αιγάλεω, 17.00)
Δόξα Λευκάδας – Αίολος Τρικάλων (Λευκάδας, 17.00)
ΟΦΗ – Δούκας (Βαρδινογιάννειο, 17.00)
Απόλλων Καλ. – Πέραμα/Ερμής (Καλαμαριάς, 17.00)