Δεσποτάκης: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη»

Ο Αρκαδικός πήρε δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον Εθνικό και ο Μάριος Δεσποτάκης μίλησε αμέσως μετά το ματς σχολιάζοντας το παιχνίδι.

 «Τα παιδιά όλη την εβδομάδα έχουν δουλέψει πολύ σκληρά. Μετά από ένα σερί ηττών θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη και καμιά φορά το γεγονός αυτό σε γεμίζει παραπάνω άγχος και δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα που είχες καιρό να τα κάνεις όπως είναι η διαφορά. Είναι αλήθεια πως και ο Εθνικός στάθηκε αρκετά τυχερός βάζοντας σουτ κρεμασμένα και πάνω σε άμυνες ροκανίζοντας έτσι την διαφορά. Στο τέλος όμως δείξαμε ψυχραιμία και πήραμε τη νίκη».

Για τον τρόπο με τον οποίο το παιχνίδι από τους 30 πόντους έγινε ντέρμπι: «Αυτή την στιγμή η ομάδα θα πρέπει να θυμηθεί να κερδίζει έστω και με μισό πόντο και αυτό έγινε. Το επόμενο βήμα είναι να συνεχιστούν οι νίκες και να γίνουν περισσότερες για να μπορέσει να πατήσει πιο γερά και να διαχειρίζεται καλύτερα κάποια πράγματα. Η νίκη μετράει πάρα πολύ για την προσπάθεια των παιδιών στο αγώνα αλλά και την δουλειά τους μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε κάποια κενά στο ρόστερ όπως ότι χάσαμε παίχτες με φάουλ χωρίς να μπορέσουμε να τους αντικαταστήσουμε και φάνηκε αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε και σε αυτό και να προετοιμαστούμε γιατί θα το βρούμε και πάλι μπροστά μας στην συνέχεια όμως αυτό που μετράει είναι η νίκη».