«Δεχόμαστε να ξαναγίνει το παιχνίδι… »

Την απάντησή του στα όσα ανέφερε η Χαλκίδα έδωσε μέσω ανακοίνωσή του το Ψυχικό. Μεταξύ άλλων, ο σύλλογος αναφέρει πως προτίθεται να ξαναγίνει το παιχνίδι αν διαπιστωθεί πως αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, αν και απέχει παρασάγγας η προσέγγιση του συλλόγου μας σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς και απόδοσης των διαιτητών, όποια κι αν είναι αυτή, θετική ή αρνητική, κατά την κρίση μας σε σχέση με τη στάση που πάγια κρατούν πολλές ομάδες σε όλα τα επίπεδα, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σταθούμε απέναντι στην ανακοίνωση του παράγοντα του Γ.Σ. Χαλκίδας, κ. Πανταζόπουλου, αναφορικά με τη χθεσινή διαιτησία του κ. Δαρλαμήτσου.

Μερικές ημέρες πριν από ένα πιθανώς καθοριστικό παιχνίδι της ομάδας μας, το οποίο ίσως αλλάξει το ρου της μικρής μας ιστορίας, δημιουργούνται πάλι εντυπώσεις σχετικά με την εύνοια που «απολαμβάνει» η Α.Ε. Ψυχικού σε αγώνες και στους οποίους η αντίπαλη ομάδα βγάζει ανακοινώσεις, αν και οι περιπτώσεις αυτές μέχρι τώρα είναι λίγες και συγκεκριμένες, οπότε και αναμενόμενες.

Επιλέξαμε όλη τη χρονιά τη στάση της αξιοπρέπειας μέσα από τη σιωπή μας. Όμως φαίνεται ότι αυτή εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Ή ως δύναμη; Είναι ώρα, όμως, να σταματήσουν εδώ όλες αυτές οι ξένες προς το ήθος μας συμπεριφορές και προσκαλούμε την αντίπαλη ομάδα να προσκομίσει το DVD του αγώνα στους υπευθύνους, έτσι ώστε να αξιολογηθεί ένα διαιτητικό δίδυμο υψηλού επιπέδου. Μάλιστα, είμαστε πρόθυμοι να το πάμε εμείς στη σχετική επιτροπή για αυτό το σκοπό, και θα το πράξουμε. Επίσης, δεχόμαστε να ξαναγίνει το παιχνίδι, αν διαπιστωθεί ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.

Ο κ. Δαρλαμήτσος, ο οποίος, όπως του καταλογίζεται από τον Γ.Σ. Χαλκίδας, είχε πρόθεση να μας ευνοήσει, μας χρέωσε (ορθότατα) με αντιαθλητικό φάουλ και ενώ το παιχνίδι ήταν στο καλάθι οδεύοντας προς τη λήξη του και λίγο αργότερα με καλάθι και φάουλ (πάλι ορθώς), με το οποίο η αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε και είχε την ευκαιρία να προσπεράσει. Εάν αυτό δείχνει πρόθεση εύνοιας προς την Α.Ε. Ψυχικού, μάλλον εμείς είμαστε από άλλο πλανήτη.Κάπου εδώ θα θέλαμε να τελειώσουμε τη μακροσκελή για τα δεδομένα μας ανακοίνωση, να ευχηθούμε στη συμπαθή ομάδα του Γ.Σ. Χαλκίδας καλή δύναμη για τη συνέχεια, γιατί αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα που την ταλανίζουν, αλλά θα πρέπει να ψάξουν αλλού τον θύτη».