Δημητρίου: «Θα είναι εντυπωσιακό»

panagiotis_dimitriouΟ Αίολος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ καθώς έπειτα από 16 αγωνιστικές είναι αήττητος, ενώ πάει εξαιρετικά και στο Κύπελλο όπου έχει αποκλείσει ομάδες όπως ο Τρίτωνας. Ο τεχνικός της ομάδας του Ταύρου, Παναγιώτης Δημητρίου, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr).

Αναλυτικά:
Για την αήττητη μέχρι τώρα πορεία του Αίολου στην Β’ ΕΣΚΑ:
“Δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια. Είναι μία εντυπωσιακή πορεία που δεν έχει ξανακάνει κανένας από εμάς. Το αήττητο υπάρχει τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα κι οφείλεται στους παίκτες που έχουμε και στη δουλειά που κάνουμε μαζί κάθε μέρα. Έχουμε καταφέρει κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά. Το αήττητο δεν είναι αυτοσκοπός μας, καθώς μοναδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, όμως αν έρθει χωρίς ήττα θα είναι κάτι εντυπωσιακό”.

Για τους στόχους που υπάρχουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:
“Τώρα έχουμε τέσσερις συνεχόμενους δύσκολους αγώνες στο πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τρίτη θα έχουμε και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανερυθραϊκό. Αν περάσουμε στο πρωτάθλημα αυτή τη σειρά αγώνων χωρίς ήττα τότε θα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε αγκαλιά με την άνοδο. Αναφορικά με το Κύπελλο αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να σταθούμε επάξια απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα Β’ εθνικής κάνοντας μία αξιοπρεπή εμφάνιση και δικαιολογώντας την πορεία μας στον θεσμό. Δεν φοβόμαστε, όμως το βλέπουμε ως πρόκληση, καθώς μία ομάδα Β τοπικού θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Β’ εθνική. Αρκετοί παίκτες που έχουμε διαθέτουν παραστάσεις από πρωταθλήματα Α2 ή Β εθνικής και κάλλιστα θα μπορούσαν να σταθούν σε τέτοιο επίπεδο”.

Για τις σκέψεις που γίνονται για το μέλλον:
“Αναπόφευκτα κοιτάμε μπροστά. Το επόμενο βήμα που θα κάνουμε. Ο στόχος που έχει τεθεί προς συζήτηση με τη διοίκηση είναι ότι ο Αίολος πρέπει να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον κορμό αυτής της ομάδας που έχει πετύχει τόσα πολλά και το ίδιο να πράξει και στην Α’ ΕΣΚΑ”.