Διήμερο φωτιά στην Euroleague λέει το Defencebet στο BETroom!

Kαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Euroleague no stop…Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε την κανονικής διάρκειας συνεχίζεται η αγωνιστική δράση με μεγάλο ενδιαφέρον.Εμείς από την πλευρά μας μελετήσαμε και καταλήξαμε σε τέσσερις επιλογές,πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

19.30 ΕΦΕΣ-ΦΕΝΕΡ
Ματσαρα! Δεν θα αναλύσω πολύ! Πιστεύω ότι η Φενερ έχει προβάδισμα νίκης(για τους τολμηρούς (2.63). Το χάντικαπ στο +7.5 στους φιλοξενούμενους με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο!

22:00 ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα δεν θα ποντάρω στο διπλό σε μια ομάδα που εκτός έδρας είναι από τις χειρότερες, όσο καλή και εάν είναι. Θα πήγαινα στον άσο αλλά το 1.48 για τετοιο παιχνίδι είναι μικρο. Αν ήταν μεγαλύτερο πολύ ευχαριστως να το έπαιζα. Για οποιον θέλει βέβαια , μπορεί να το επιλέξει εάν δεν έχει θέμα με τις αποδόσεις. Ένα άλλο σημείο που μπορούμε να σταθούμε είναι το over στους 149.5. Η Μπασκονια στην έδρα της ανοίγει τα σκορ, ο Παναθηναικός εκτός δεν ξέρει τι θα πει άμυνα! Το μόνο που ίσως με τρενάρει είναι η σημασία του ματς που ίσως γίνει με νευρικότητά και με έμφαση στην άμυνα. Αλλά στοίχημα παίζουμε, άρα πρέπει να ρισκάρουμε και λίγο. Over λοιπόν και περιμένουμε απλώς τις δύο ομάδες να παρουσιάσουν τον συνηθισμένο τους εαυτό!

24/3 18.00 ΟΥΝΙΚΣ-ΤΣΣΚΑ
Εδω θα διαλέξουμε το οβερ της ΤΣΣΚΑ . Ο μ.ο της ρώσικης αρκούδας , η προιστορια στα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια , η άμυνα των γηπεδούχων , όλα μας οδηγούν στο να ποντάρουμε με καλές πιθανότητες στο over 84,5 της Τσσκα.

24/3 21.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ
Άλλο ένα ντέρμπι. Η πρώτη σκέψη ήταν να μην ασχοληθώ με το παιχνίδι. Οκ , το ματς μπορεί να πάει παντού , αλλά πιστεύω ότι αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει στην έδρα του την Ισπανική ομάδα. Η προϊστορία είναι με το μέρος του , ενώ το διπλό μέσα στον Ερυθρό , διδαξε πολλά σε πολλούς. Άσος με χάντικαπ +2,5 υπέρ των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΕΦΕΣ (-7.5)-ΦΕΝΕΡ 2 (1.60)
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Over 150.5 Points (1.58)
OΥΝΙΚΣ-ΤΣΣΚΑ ΤΣΣΚΑ Over 84.5 Points (1.62)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+2.5)-ΡΕΑΛ 1 (1.58)

Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο DefenceBet