Διαγωνισμό προκήρυξε η ΕΟΚ για τηλεοπτική “στέγη” των εθνικών κατηγοριών

Κοινή τηλεοπτική στέγη για τις κατηγορίες που διοργανώνει προσπαθεί να βρει η ΕΟΚ! Οι ιθύνοντες την ομοσπονδία προκήρυξαν διαγωνισμό, από τον οποίο θα δοθούν δικαιώματα τηλεοπτικής και διαδικτυακής κάλυψης των πρωταθλημάτων σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον, αλλά και αποδείξουν ότι μπορούν να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις αναμετρήσεις και τα πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης προκηρύσσει διαγωνισμό για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την χορήγηση του δικαιώματος απευθείας τηλεοπτικών και Διαδικτυακών μεταδόσεων των αγώνων των Πρωταθλημάτων των Εθνικών Κατηγοριών που διοργανώνονται από την Ε.Ο.Κ. για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Βασικό κριτήριο για την χορήγηση του ως άνω δικαιώματος θα είναι η απόδειξη της ικανότητας του κάθε ενδιαφερομένου για την άρτια και εμπεριστατωμένη τηλεοπτική/διαδικτυακή μετάδοση των αγώνων τόσο σε επίπεδο τεχνικής δημοσιογραφικής κάλυψης και επιμέλειας αυτών, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη προβολή των αγώνων των Εθνικών Κατηγοριών και των ομάδων που συμμετέχουν σ΄ αυτές.

Οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να καταθέσουν τις έγγραφες προσφορές και προτάσεις τους στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. έως τις 02/10/2017 ώρες γραφείου ή στην ηλεκτρονική της διεύθυνση helbasket@basket.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες δύνανται να απευθύνονται στον κο. Ανδριόπουλο Ιωάννη( jandrio@basket.gr )και στον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη”.