«Διαζύγιο» Κουρή με Παπάγου

Τέσσερα χρόνια κοινής και επιτυχημένης πορείας, ολοκληρώνονται για τον Παπάγου και τον Μιχάλη Κουρή, με τους «Στρατηγούς» να ανακοινώνουν την από κοινού λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Η ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση του Δ.Σ. του Α.Σ. Παπάγου με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Μιχάλη Κουρή, αποφασίστηκε από κοινού να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας ενόψει της νέας σεζόν.

Στην φιλική κουβέντα που προηγήθηκε, κρίθηκε ότι ο πετυχημένος κύκλος της συνεργασίας έκλεισε . Στη διετή κοινή μας πορεία ζήσαμε όμορφες στιγμές που σφραγίστηκαν με την περυσινή άνοδο της ομάδας στην Elite League αλλά και τη φετινή επίτευξη του στόχου της παραμονής στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.
Για το σύλλογο ανοίγεται μια νέα σελίδα όπου με βάση πάντα τη γνωστή φιλοσοφία της τωρινής διοίκησης, είμαστε βέβαιοι ότι και αυτή θα έχει υπέροχες στιγμές και καλά αποτελέσματα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κόουτς Μιχάλη Κουρή για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο για τέσσερα χρόνια (αρχικά ως βοηθός προπονητή αλλά και ως επικεφαλής τεχνικός τα δυο τελευταία) και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του στα μπασκετικά παρκέ.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Παπάγου».