Οι πέντε συνεχόμενες ήττες, με τελευταία αυτή από το Παγκράτι, έφεραν εξελίξεις στη Δάφνη Δαφνίου καθώς παρελθόν από την ομάδα θωρείται ο Νίκος Ρήγγας. Ο σύλλογος μάλιστα εκτός από το “διαζύγιο” ενημέρωσε πως στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει ο Κώστας Σορωτος, ο οποίος στο πλευρό του θα έχει τον Μάη Κωνσταντινίδη. 

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου και ο coach Ν.Ρήγγας αποφάσισαν από κοινού και για το καλό της ομάδας την λύση της συνεργασίας τους. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον coach Νίκο Ρήγγα για όλα όσα έχει προσφέρει στη Δάφνη όλα αυτά τα χρόνια που την τίμησε είτε ως αθλητής, είτε ως προπονητής Ακαδημιών και Αντρικού. Ευχόμαστε στο Νικόλα καλή συνέχεια, ευόδωση όλων των προσδοκιών του και να γνωρίζει ότι η πόρτα της Δάφνης θα είναι για αυτόν πάντα ανοιχτή.
Ανακοινώνουμε την απαρχή της συνεργασίας μας με τον πολύπειρο coach Κ.Σορώτο και του συνεργάτη του Μάη Κωνσταντινίδη σε αυτή τη κρίσιμη για την ομάδα χρονική περίοδο και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα στο τέλος της σεζόν θα πραγματοποιηθούν».