Η σχέση τους κράτησε τρία χρόνια και σήμερα αποφάσισαν τελικά να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Σε συζήτηση της διοίκησης της Μακάμπη με τον προπονητή Δημήτρη Ροδά αποφασίστηκε το μεσημέρι να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους για την επόμενη χρονιά.

Άλλωστε πολλές φορές η ανάγκη για μια νέα πρόκληση, για κάτι καινούργιο που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις νέες «παραστάσεις» έστω και με νέες δυσκολίες, είναι επιτακτική.

Τα αίτια του «διαζυγίου» δεν είχαν να κάνουν με κάποια οικονομική διαφωνία όπως μας τόνισε ο προπονητής Δημήτρης Ροδάς αλλά με καθαρά προσωπικούς του λόγους: «Πιστεύω ότι η πορεία μου στη Μακάμπη έφτασε στο τέλος της. Θέλω να πω δημόσια ευχαριστώ στους συνεργάτες μου αυτά τα τρία χρόνια και στους παίκτες μου αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ είναι για τον πρόεδρο Λάζαρο Αρούχ που πίστεψε σε μένα αυτά τα τρία χρόνια τα οποία και θα μου μείνουν αξέχαστα. Ακόμη είναι νωρίς για να πω ποια θα είναι η επόμενη μέρα για μένα το σίγουρο είναι πάντως ότι είμαι έτοιμος για μια καινούργια πρόκληση στη καριέρα μου».

Ο έμπειρος τεχνικός από αύριο θα αρχίσει να εξετάζει τις προτάσεις που έχει θέλοντας έτσι κάνει τη καλύτερη επιλογή είτε σε κάποια ομάδα Γ΄ Εθνικής είτε σε κάποια φιλόδοξη ακαδημία όπου θα μπορέσει με τις γνώσεις του να βοηθήσει τα νεαρά ταλέντα στα πρώτα τους βήματα στο χώρο του μπάσκετ.