«Διαζύγιο» με τον Κυριακού οι Μαχητές Δόξας Πεύκων

Στη… γύρα για να βρει νέο προπονητή βγήκαν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κυριακού. Το ΔΣ του συλλόγου ευχαρίστησε τον απερχόμενο τεχνικό κι όπως επισημαίνει ψάχνει πλέον τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα πρέπει να έχει αρκετή εμπειρία στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, αλλά επιθυμία να εργαστεί μ’ ένα νεανικό ρόστερ!

Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Κυριακού αναφέρει: «Το ΔΣ της ομάδος Μαχητές Δόξας Πεύκων ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτριο Κυριακού. Τον ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια του στη φετινή πορεία της ομάδος στη Β’ Εθνική και του εύχεται από καρδιάς να εκπληρώσει όλες τις μπασκετικές προσδοκίες και φιλοδοξίες του. Θεωρούμε τον Δημήτρη φίλο και υποστηρικτή της ομάδος μας και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο ΔΑΚ Πεύκων.».

Η εξέλιξη αυτή όπως γίνεται κατανοητό αποτελεί τροχοπέδη και για τις όποιες συζητήσεις με τους παίκτες. Η διοίκηση, άλλωστε των Μαχητών θέλει να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να καλυφθεί το πόστο του προπονητή και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με το υπάρχον ρόστερ, αλλά και με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.