“Διαζύγιο” με Φόρο ο ΑΣΚ

xaris forosΗ επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στον Χάρη Φόρο και την Καρδίτσα δεν θα συνεχιστεί καθώς ο ΑΣΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μια απόφαση, η οποία δεν ήταν εύκολη, καθώς επιθυμία και των δύο, ήταν η ανανέωση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Χάρη Φόρο. Παρά την κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας και τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οδηγηθήκαμε σε μια πραγματικά δύσκολη απόφαση. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα προσέφερε για δύο συνεχόμενες περιόδους στο σύλλογο, με αποκορύφωμα την εφετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στη Β’ Εθνική και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Η προπονητική αξία, η προσωπικότητα και το ήθος του Χάρη Φόρου είναι αδιαμφισβήτητα και όλοι στον ΑΣΚ, αισθανόμαστε πως κερδίσαμε εκτός από έναν άξιο συνεργάτη κι έναν καλό φίλο. Ευχόμαστε ειλικρινά να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας. Μπροστά στην πρόκληση της συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα πορευθούμε με ένα πολύ συγκεκριμένο και φιλόδοξο σχέδιο, που βασίζεται στη σταθερότητα, τη φερεγγυότητα και κυρίως, την προοπτική του συλλόγου. Ο ΑΣΚ βρίσκεται πλέον στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή που θα αναλάβει την ευθύνη της ομάδας για την επόμενη περίοδο. Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας”.