“Διαζύγιο” Χαλκίδας με Βελισσαράκο!

Η κοινή πορεία της Χαλκίδας με τον Γιώργο Βελισσαράκο έφτασε πρόωρα στο τέλος της. Η ομάδα της Εύβοιας ανακοίνωσε σήμερα τη λύση της συνεργασίας (κοινή συναινέσει, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση) με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος θα παραμείνει μόνο στην εφηβική ομάδα. Πλέον, η Χαλκίδα αναζητεί τον επόμενο προπονητή προκειμένου να δουλέψει στο διάστημα των εορτών και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στο νέο έτος…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, που σημειώθηκαν στην ΑΝΔΡΙΚΗ ομάδα μπάσκετ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ,

Η επιτροπή μπάσκετ της ΟΜΑΔΑΣ μας και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ όπως επίσης και ο βοηθός προπονητή κ. ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, συμφώνησαν από κοινού, να διακόψουν την συνεργασία τους στην ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του συλλόγου, αλλά να την συνεχίσουν στα τμήματα ΥΠΟΔΟΜΗΣ.

Ως εκ τούτου , ο κ. ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ παραμένει προπονητής στην ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ο κ. ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην αντίστοιχη ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Το ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ομάδας Μας, συνεχίζει κανονικά τις αγωνιστικές της δραστηριότητες στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας υπό τον απόλυτο έλεγχο του προέδρου του Δ.Σ. κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΑΡΔΑΝΟΥ και πλέον βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης καινούργιου προπονητή, αλλά και αντίστοιχα βοηθού προπονητή.

Για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ της ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κολτσιδόπουλος Αναστάσιος
Πανταζόπουλος Γεώργιος
Γραμματικόγιαννης Γεώργιος
Βάκα Ελενα
Κακάτσος Δημήτριος».