Διακοπή συνεργασίας Κουκά με Δούκα

Η σεζόν για τον Γιώργο Κουκά τελειώνει πρόωρα καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook αποχωρεί από τον Δούκα. Οπως, αναφέρει, με αρκετή δόση πικρίας ενημέρωσε για την αποφυγή φημολογίας για την ανεξαρτήτου θέλησής του διακοπή της συνεργασίας του.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι,

Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, και η αποδοχή της μπορεί και να δηλώνει συνενοχή, για στοιχειώδεις λογούς αθλητικής ΜΟΥ αξιοπρέπειας και συνέπειας (και προς αποφυγήν οποιωνδήποτε κακόβουλων φημολογιών), σας πληροφορώ την ανεξαρτήτου της θέλησής μου διακοπή της συνέχισης της συμμετοχής μου στην προσπάθεια της ομάδας των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ για άνοδο στην A1.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχιση της προσπάθειας των συμπαικτών μου. Ευχαριστώ τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ για τη μέχρι τώρα συνέπεια στις συμφωνημένες μεταξύ μας μέχρι τώρα υποχρεώσεις και δεν έχω καμία αμφιβολία για την αποπεράτωση της συνέπειας αυτοτελούς ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας που στα 65 (περίπου) επίσημα παιχνίδια που συμμετείχα αυτά τα 2 χρόνια, αναγνώρισαν την ειλικρίνεια στην προσπάθεια που κατέβαλα για την επιτυχία της ομάδας και με αντάμειψαν με το χειροκρότημά τους.

Κουρασμένος από την προσπάθεια, κατεβαίνω από το… πούλμαν.. των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ, αλλάζω την ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ φανέλα τους (…θα ήθελα να μου επιτρέψουν να την κρατήσω…) και πικραμένος, αλλά συνειδησιακά ήσυχος, παίρνω ανάσα στη στάση για το επόμενο (;;;;) δρομολόγιο της αθλητικής μου διαδρομής.