Διαμαντάκος: «Απαιτείται συνέχεια και διάρκεια»

diamantakosΒαριά ήττα γνώρισε ο Αρκαδικός στον Αστακό από τον Αίολο, και ο Γιάννης Διαμαντάκος μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι για την εμφάνιση της ομάδας του, αναφέροντας:

”Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε εκτός έδρας απέναντι σε μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους όταν τα ποσοστά μας και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όχι μόνο από τα σουτ εντός παιδιάς και από το τρίποντο αλλά ακόμα και από τις ελεύθερες βολές ήταν τραγικά χωρίς παράλληλα αυτό να σημαίνει πως είμαστε ευχαριστημένοι και από την αμυντική μας προσπάθεια.

Νομίζω ότι ο καθοριστικός παράγοντας που δημιουργήθηκε η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο ήταν τα πολύ χαμηλά ποσοστά μας. Το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο είχε ανοίξει πάρα πολύ και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποιο come back και να καλύψουμε την διαφορά.

Τώρα πρέπει να δούμε τη συνέχεια. Αυτό που είπα αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τους Μαχητές ήταν ότι απαιτείται συνέχεια και διάρκεια. Δυστυχώς σε πρώτη φάση φαίνετε πως δεν το έχουμε άρα πρέπει και καλούμαστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πιο εντατικά”.