Διαμαντάκος: «Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

diamantakosΓια την Καβάλα αναχώρησε ο Αρκαδικός, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (3/12) την ομώνυμη ομάδα. Ο Γιάννης Διαμαντάκος μίλησε εν όψει της αναμέτρησης στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, αναφέροντας:

«Το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν οι παίκτες μας πόσο πιστεύουν στον εαυτό τους και κατ’ επέκταση στις δυνατότητες της ομάδας. Η Καβάλα- παρά την άσχημη βαθμολογική της θέση- είναι μια εξαιρετική ομάδα που ιδιαίτερα στην έδρα της μπορεί να έχει υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Είναι προφανές πως έχει και αδύνατα σημεία τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο βαθμό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό. Καθοριστικός παράγοντας για εμάς θα είναι η συνέχεια στις αρκετά καλές αμυντικές επιδόσεις που είχαμε ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια κρατώντας αντίπαλες ομάδες με πλούσιο ταλέντο στην επίθεση σε πολύ χαμηλά σκορ. Προφανώς όμως, όλα τα παραπάνω αποτελούν μόνο μια αφετηρία, για να φθάσουμε στη νίκη πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Για όλους αυτούς τους λόγους, είπα πως για τους παίκτες μας θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία».