Διαμαντάκος: «Πήραμε ένα καλό μάθημα»

diamantakosΟ Αρκαδικός γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Καβάλα με τον Γιάννη Διαμαντάκο να μην μένει καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

«Ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για εμάς που είχε ως συνέπεια να μην συνεχίσουμε το σερί νικών. Είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ότι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και την ομάδα, προφανώς και δεν τα καταφέραμε σε κανένα σημείο του αγώνα και πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από την στιγμή που εμείς δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και επιτρέψαμε στην Καβάλα να σκοράρει 76 πόντους, ενώ έχουμε αφήσει πολύ καλύτερες ομάδες στους 60, εκεί εστιάζεται το πρόβλημα πρωτίστως, χωρίς αυτό να σημαίνει πως επιθετικά είμαστε ευχαριστημένοι με το παιχνίδι μας.

Έρχεται άλλη μια δύσκολη εβδομάδα, την οποία μόνοι μας την κάναμε δυσκολότερη, ένα συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα είναι χωρίς καμία υπερβολή, το πιο δύσκολο, γιατί η Λάρισα μπορεί να παίζει και το τελευταίο της χαρτί. θα είναι πολύ δύσκολη αναμέτρηση και ανεξάρτητα από το γεγονός πως έχει κάνει μόνο μία νίκη  παραμένει ομάδα με έμπειρους παίκτες.

Το ζητούμενο είναι εμείς τι θα κάνουμε, πόσο θα δουλέψουμε και πως θα προετοιμαστούμε και σωματικά και πνευματικά γι’ αυτή την δύσκολη αναμέτρηση».