Διαμαντάκος: «Το βατό πρόγραμμα είναι μόνο στη θεωρία»

Ακόμα μία σημαντική νίκη σημείωσε ο Αρκαδικός αυτή τη φορά απέναντι στο Ηράκλειο και ο Γιάννης Διαμαντάκος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, αναναφέρθηκε στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τη νίκη και το γεγονός πως ο Αρκαδικός κάλυψε και τη διαφορά από τον πρώτο γύρο: «Ναι, υπό αυτή την έννοια καταφέραμε και τους δύο μας στόχους. Δηλαδή και να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά και να υπερκαλύψουμε τη διαφορά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Ηράκλειο γιατί όπως όλες οι επαρχιακές ομάδες, πόσο μάλλον αυτή λόγω των μετακινήσεων, είναι αλήθεια ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια».

Για τις δύο διαδοχικές νίκες και πώς λειτουργούν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Υπήρξαν κάποιες ήττες που εάν αναλογιστούμε τον αρχικό μας στόχο δεν ήταν εκτός προγράμματος. Μέσα από αυτές τις ήττες η ομάδα απέκτησε πολλά πράγματα κι αυτό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση. Από τη στιγμή λοιπόν που ήρθαν αυτές οι ήττες ήμασταν υποχρεωμένοι για να συνεχίσουμε να είμαστε στους στόχους μας να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, κάνοντας το ελάχιστο δυνατό. Σε ό,τι έχει να κάνει με το βατό πρόγραμμα, αυτό είναι μόνο στη θεωρία διότι στην πράξη για να αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα (04/02) κατά διαστήματα και όχι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και βέβαια να κερδίσουμε αγώνες αρχικώς στην έδρα μας, ανεξάρτητα από αντίπαλο που θα παίζουμε, και παράλληλα να δούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια τι μπορούμε να πάρουμε σε θετικά αποτελέσματα».