Διαμαντόπουλος: «Δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια»

«Το να είσαι μέλος στον Έσπερο ΑΟΠΑ και παράλληλα στους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ είναι πραγματικά μια μεγάλη τιμή διότι υπάρχουν άνθρωποι, που σε πιστεύουν και γι αυτό το λόγο υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες».

Αυτά τόνισε ο νεαρός γκαρντ, Παναγιώτης Διαμαντόπουλος (φοιτητής στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών) όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του με συγκεκριμένο ρόλο στον Έσπερο ΑΟΠΑ στη Γ’ Εθνική και τη συμμετοχή του με τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ στην Α1 Κατηγορία ΕΣΚΑ-Η.

-Οι ρόλοι;

«Αλλάζουν και πρέπει να μεταμορφώνεσαι κάθε μέρα για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις συνθήκες της κάθε ομάδας. Όμως έτσι μέσα από την καθημερινότητα και τα παιχνίδια αποκτάς πολύτιμη εμπειρία και σύνεση».

-Οι διαφορές στις δύο Κατηγορίες;

«Πολλές, η Γ’ Εθνική δεν είναι απλώς ένα επίπεδο πάνω, αλλά περισσότερο. Οι παίκτες είναι πιο αθλητικοί, πιο εκρηκτικοί, πιο έξυπνοι και παίρνουν πολύ γρηγορότερα αποφάσεις, στοιχείο το οποίο συνήθως κάνει την μεγάλη διαφορά».

-Ο προσωπικός σου στόχος;

«Να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα ώστε να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα όσα περισσότερα μπορώ».

Ίνδαλμα έχεις;

«Υπάρχουν πολλοί παίκτες που αποθεώνω σε διαφορετικό τομέα κάθε φορά, άλλον επιθετικά, άλλον αμυντικά, άλλον για το ήθος του».

 -Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Έσπερο ΑΟΠΑ «εκτός» στο τοπικό ντέρμπι με την Αχαγιά’82, ενώ οι Νέοι Έσπερου ΑΟΠΑ θα αγωνιστούν επίσης «εκτός» με τα Αραχωβίτικα/Ακταίο. Ο στόχος;

«Γενικότερα θα πω ότι στον Έσπερο ΑΟΠΑ δεν έχουμε πλέον άλλα περιθώρια. Κάθε παιχνίδι ως το φινάλε είναι τελικός και πρέπει έτσι να το αντιμετωπίσουμε για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Για τους Νέους Έσπερου ΑΟΠΑ ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουν μείνει, να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να κλείσουμε την χρόνια με πολύ καλή εικόνα».