Διαμαντόπουλος: «Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι»

Τον Ερμή Αγιάς υποδέχεται ο Αμύντας αύριο (9/2, 17.00) στο Κλειστό του Υμηττού σ΄ενα παιχνίδι το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο. Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, για το πρώτο ματς του Β’ Γύρου στο Αιγάλεω και για την αναμέτρηση με την ομάδα της Λάρισας.

Αρχικά, ο έμπειρος forward δήλωσε για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. «Το ματς στο Αιγάλεω ήταν για γερά νεύρα και η ομάδα έδειξε ότι έχει ψυχικά απόθεματα, αφού αν και μείναμε πίσω στο σκορ 73-61 τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, καταφέραμε να περάσουμε ακόμη και μπροστά στο σκορ ένα λεπτό πριν το φινάλε. Εν τέλει το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος θα ήταν πιο ψύχραιμος και τυχερός και ο Διαγόρας ευτυχήσε να το κερδίσει. Δεν θεωρώ ότι αδικηθηκαμε. Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή στο μεγαλύτερο διάστημα της. Αν και κατά την προσωπική μου άποψη έγιναν 1-2 λάθος σφυρίγματα στο τέλος, δεν θεωρώ ότι καθόρισαν το αποτελέσμα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αυριανό κρίσιμο ματς «Η Αγιά είναι μια ομάδα που δικαιότατα βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας εκμεταλλευτεί απόλυτα την έδρα της. Το ρόστερ της είναι πολύ γεμάτο κι έχουν διοικητική σταθερότητα, η οποία βοηθά τους παίκτες να επίκεντρωνονται μόνο στις προπονήσεις και τους αγώνες τους. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κι ελπίζω στο τέλος να φύγουμε εμείς με τους δύο βαθμούς της νίκης».