Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Πανερυθραϊκός

Panerythraikos-xouxoulisΟ Πανερυθραϊκός γνώρισε την ήττα στη δεύτερη παράταση από τα Πεύκα, έχοντας όμως παράπονα από τη διαιτησία. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Ερυθραίας αναφέρει πως οι Παγώνης και Σταματόπουλος έδωσαν ανύπαρκτο φάουλ (Προδρόμου) και ενώ το σκορ ήταν 64-62 υπέρ της στη κανονική διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα οι Μαχητές να στείλουν το ματς στην παράταση.

Αναλυτικά:

«Μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν παίκτες και προπονητές, μια προσπάθεια για την οποία είμαστε υπερήφανοι, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα παράπονα μας για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα.
Δε θα σταθούμε στις 44 ελεύθερες βολές που σούταρε η ομάδα της Δόξας Πεύκων, δε θα σταθούμε στο ότι στο 3ο δεκάλεπτο – όπου η ομάδα του Πανερυθραϊκού βρισκόταν μπροστά με 10 πόντους – το 1ο φάουλ εις βάρος της Δόξας Πεύκων σφυρίχτηκε 1’ και 37’’ πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου και ενώ η ομάδα των Πεύκων πίεζε με σκοπό να μαζέψει τη διαφορά και να επιστρέψει στο παιχνίδι, ενώ σε αντίθεση, στα 4 πρώτα λεπτά του ίδιου δεκαλέπτου η ομάδα μας είχε χρεωθεί με 5 ομαδικά φάουλ.
Θα σταθούμε όμως στη φάση 8 δέκατα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού,με το σκορ να είναι 62-64 υπέρ της Ερυθραίας και την ομάδα του Πανερυθραϊκού έτοιμη να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη…
Όμως οι κύριοι Παγώνης και Σταματόπουλος είχαν άλλη άποψη… σφυρίζοντας ανύπαρκτο φάουλ και στέλνοντας την ομάδα της Δόξας Πεύκων να διεκδικήσει το παιχνίδι στην παράταση…

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό…

Και επειδή δε θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, το dvd ολόκληρου του αγώνα είναι στη διάθεση της ΚΕΔ.

Με τιμή,
Το ΔΣ του Πανερυθραϊκού ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ».