Διαρκείας… στήριξη για απόρθητη έδρα το Λαύριο

Σε κυκλοφορία θέτει η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου τα εισιτήρια διαρκείας, με στόχο όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της “να γίνει η έδρα της ομάδας απόρθητη”! Μάλιστα για να το πετύχει αυτό οι ιθύνοντες κοστολογούν τις κάρτες διαρκείας στην τιμή των 50 ευρώ κι ευελπιστούν ότι οι φίλοι της ομάδας δείξουν την απαραίτητη ανταπόκριση, παρά την δύσκολη οικονομική κρίση που έχει… χτυπήσει την πόρτα όλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
“Ότι η αγωνιστική περίοδος 2011-2012 θα είναι ακόμη μία δύσκολη περίοδος και για το χώρο του μπάσκετ είναι κοινό μυστικό. Ωστόσο για μια η ομάδα που γράφει τη δική της ιστορία με απόλυτη επιτυχία και στοχεύει ψηλά, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις, η υποστήριξη των φίλων της οφείλει να είναι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου θα αγωνίζεται για 2η φορά στην Α2 εθνική κατηγορία, μετά την 1η περσινή και ιδιαιτέρως επιτυχημένη χρονιά της.
Αυτό που περιμένει είναι και αυτό που της αξίζει… να την αγκαλιάσουν οι φίλαθλοι με την παρουσία τους! Όχι αποκλειστικά στις καλές αλλά και στις όποιες κακές στιγμές υπάρξουν, ώστε αυτές να αποτελέσουν απλά μια κακή παρένθεση.
Το τμήμα καλαθοσφαίρισης Λαυρίου έθεσε σε κυκλοφορία τις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2011-2012 και γνωρίζοντας την αγάπη των φίλων του, επιθυμεί να κάνουμε ΌΛΟΙ το ΛΑΥΡΙΟ μια απόρθητη έδρα!
Το κόστος των καρτών διαρκείας είναι 50 ευρώ.
Για να τις προμηθευτείτε μπορείτε να καλέσετε στο 6974 19 43 43”.