«Διαφορά φιλοσοφίας των σφυριγμάτων»

ilionΗ Ενωση Ιλίου γνώρισε στη Ζάκυνθο την πρώτη της ήττα για τη φετινή σεζόν, με τον σύλλογο όμως να έχει παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο. Στο επίσημο σάιτ της ομάδας η Ενωση κάνει λόγο για ανοχή στο πολύ αμυντικό παιχνίδι του αντιπάλου και για διαφορά φιλοσοφίας των σφυριγμάτων ανάμεσα στους δύο συλλόγους. 

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει:

«Την πρώτη της ήττα της γνώρισε η αντρική ομάδα της Ένωσης, από την ΑΓΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ με αποτέλεσμα να θέσει στοπ στο σερί των παικτών του Τάκη Πανούλια. Το παιχνίδι είχε συνεχείς διακυμάνσεις με την ομάδα μας να προηγείται νωρίς με +9 με ένα επιθετικό κρεσέντο του Γ. Μπέλλα με 3/3 τρίποντα. Όμως η “ανοχή” από τους διαιτητές στο πολύ δυνατό αμυντικό παιχνίδι των γηπεδούχων και η διαφορά φιλοσοφίας στις επαφές εκνεύρισε τους παίκτες της Ένωσης που βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 9 πόντους…

Η Ένωση θεωρεί ότι υπήρξε πολύ κακή διαχείριση του παιχνιδιού από τους διαιτητές Μαντήλα και Σταθόπουλο ειδικά στην διαφορά φιλοσοφίας των σφυριγμάτων, όσον αφορά τις δυο ομάδες ιδιαίτερα στις επαφές, αλλάζοντας με αυτό τον τρόπο τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Ο ρόλος των διαιτητών είναι η απονομή δικαιοσύνης, που στην συγκεκριμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν έγινε και θέλουμε να ελπίζουμε ότι οφείλεται σε κακή μέρα και όχι σε ανικανότητα ή κάτι άλλο».