Διδάχος: «Πάμε στα Τρίκαλα δίχως άγχος»

Για την πρώτη εκτός Αττικής αναμέτρηση με τον “πληγωμένο”, αλλά ισχυρότατα Τρίκαλα, ετοιμάζεται η ΚΑΠ, έπειτα από την κορυφαία στιγμή στην ιστορία της, με την πρώτη νίκη στην Α2 επί των Ικάρων Σερρών.

Την Παρασκευή (26/10), πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση -η τελευταία πριν από το παιχνίδι στα Τρίκαλα- και στις 12:30 η αποστολή της ΚΑΠ αναχώρησε οδικώς για τα Μετέωρα, όπου θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο “Hotel Famissi” και την επομένη θα μεταβεί στην πόλη των Τρικάλων για τον σαββατιάτικο (27/10, 17:00) αγώνα κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Τζήμα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Για τη δύσκολη αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, αλλά και για την μεγάλη νίκη επί των Ικάρων Σερρών μίλησαν ο Προπονητής Β’ της ΚΑΠ Νίκος Διδάχος και ο… υπαρχηγός Ντίνος Σβερκούνος.

ΝΙΚΟΣ ΔΙΔΑΧΟΣ

“Η ομάδα μας έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στις Σέρρες. Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του νεαρού Καρτέρη, ο οποίος δείχνει ότι έχει τα εχέγγυα να ανταποκριθεί στον άκρως απαιτητικό ρόλο του οργανωτή της ομάδας.

Τα Τρίκαλα είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, η οποία έχω την άποψη ότι θα πρωταγωνιστήσει, παρά το άσχημο ξεκίνημά της. Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν απ’ την περσίνη μας διαδρομή στην Β’ Εθνική. Εμείς πάμε δίχως άγχος, για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα…”.

ΝΤΙΝΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΝΟΣ

“Όσον αφορά τη νίκη επί των Ικάρων Σερρών αποτελεί την κορυφαία στιγμή στην ιστορία της ΚΑΠ. Ευελπιστούμε να μη μείνουμε εκεί και να συνεχίσουμε την καλή πορεία.

Τα Τρίκαλα απέδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία την περασμένη σεζόν. Παρά το άσχημο ξεκίνημά τους, θεωρώ ότι βάσει ρόστερ και εμπειρίας είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Α2. Το άσχημο για εμάς είναι ότι τα Τρίκαλα έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη. Εμείς, από πλευράς μας, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά στο σκορ, ώστε να εξαντλήσουμε στο τέλος όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν”.