Διεθνές τουρνουά Λεύκιππου Ξάνθης: Νίκες για Παρτιζάν και Αναντολού την 1η ημέρα

Η Παρτιζάν και η Αναντολού Εφές ήταν οι νικήτριες στην 1η ημέρα του Διεθνούς τουρνουά μπάσκετ σε επίπεδο παίδων, που διοργανώνει ο Λεύκιππος Ξάνθης. Ένα τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν περισσότερο από 70 από τρεις διαφορετικές μπασκετικές σχολές και αποτελεί μία γιορτή του αθλήματος στην ακριτική πόλη. Το Διεθνές τουρνουά Λεύκιππος ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου του συλλόγου Ματθαίου Σαββίδη, ο οποίος καλωσόρισε τις φιλοξενούμενες ομάδες και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην διεξαγωγή του. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην συνεισφορά των βουλευτών του Νομού, του Αντιπεριφερειάρχη αλλά και του Δήμου Ξάνθης, ενώ υποσχέθηκε το 1ο διεθνές τουρνουά του Λεύκιππου να είναι η απαρχή για ακόμη μεγαλύτερες δραστηριότητες από τον σύλλογο, έναν σύλλογο που στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στη δημιουργία των βάσεων εκείνων που θα βγάλουν αθλητές με καλή νοοτροπία και αθλητική και μπασκετική διαπαιδαγώγηση.

Το τουρνουά αλλά και τον Λεύκιππο τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο Ξανθιώτες κ.κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωσνταντίνος Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Αλεξία Γκιρτζίκη και πολλοί ακόμη επίσημοι ενώ είναι χαρακτηριστική και η παρουσία του κόσμου που ήρθε να θαυμάσει από κοντά τις προσπάθειες όχι μόνο των νεαρών αθλητών του Λεύκιππου αλλά όλων των ομάδων. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του χορευτικού συλλόγου των Εβριτών που έδωσαν ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό χρώμα στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ του Λεύκιππου.

Τα φύλλα αγώνα των αναμετρήσεων

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ 31-118
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-23, 15-55, 21-85, 31-118.
Διαιτητές: Παρασίδης – Καλαϊτζής
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Ψάλτου – Ρετζέπης): Χατζηασημιάδης 4, Ρούμογλου 2, Σαββίδης 2, Τσιρχόγλου 7, Πεχλιβανίδης 4 , Μωυσίδης, Πετροδημόπουλος, Ιωαννίδης 4(1), Παπατζέλος, Παπαδόπουλος 4, Γεννάδιος 4, Βάμπουλας.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Avramovic Dragoljub): Σρεντένοβιτς 12, Ζουζνιέφ 24(2), Άντονιτς 4, Μιχαήλοβιτς 3(1), Παούτοβιτς 8(1), Νοβάτσοβιτς 6(1), Στεφάνοβιτς 11, Βελίκοβιτς 6, Ντάνκουπιτς 11, Γκορούνοβιτς 5, Σκόκο 7(1), Όστογιτς 16.

ΠΑΟΚ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ 50-56
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-19, 22-36, 39-50, 50-56
Διαιτητές : Ευσταθιάδης – Τριανταφύλλου
ΠΑΟΚ (Αλεξανδρίδης) :Σιμανδούρας, Αργυριάδης 4(1), Χαριτόγλου 8, Χρονόπουλος 1, Μαστροδημήτρης, Χαραλαμπίδης, Καραγιαννίδης 2, Φίλλιος 12, Τανούλης 2, Βασιλειάδης, Κονσούλας 12, Παναγιώτου 9(2).
ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Ozan Havuzly): Μπερτάν 3(1), Σεμίχ Οζτούρκ 6, Μπεκίρ 19(2), Καρτάλ, Ντογουκάν, Ενές Μπαϊρακτάρ 6, Ντογάν 5(1), Ντίντς, Μπέρκ Μετίν 2, Ομέρ Σερτακάρ, Εντίς Εργκιούν, Γιγίτ Τζάν 1, Ορκούν Αραμπατζί 12, Κοράλπ 2, Ομέρ Μπεξαρί

 

 

 

 

.
Διαβάστε ακόμη…