«Διευκολύνει το διαδικτυακό Σεμινάριο»

Το πρώτο διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με την Scienceweb (www.scienceweb.gr) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αρκετά μέλη του Συνδέσμου παρακολούθησαν τις ομιλίες και κάποιοι εξ αυτών μέσω του sepk.gr κατέθεσαν τις απόψεις τους από την εμπειρία που είχαν.

Ο Μιχάλης Ραχωβίτσας δήλωσε για το διαδικτυακό Σεμινάριο: «Το Σεμινάριο ήταν πολύ καλό και μου θύμισε τις διαλέξεις που κάναμε κάποτε στα ΤΕΦΑΑ. Γενικά ήταν υψηλό το επίπεδο και βοηθούσε είτε να ανανεώσεις κάποιες από τις γνώσεις που είχες είτε να μάθεις λεπτομέρειες που είναι σημαντικότατες. Το επίπεδο των ομιλητών ήταν κορυφαίο και τόσο ο Χατζηχρήστος όσο κι ο Χατζηνικολάου παρουσίασαν εξαιρετικά τα θέματα τους. Προσωπικά ήταν πιο βολικό να παρακολουθήσω το Σεμινάριο διαδικτυακά γιατί υπάρχουν οι διαφάνειες που διευκολύνουν να οπτικοποιείται αυτό που ακούγεται κάνοντας ευκολότερη την αφομοίωση».

Από την πλευρά της η Ειρήνη Δημοπούλου υποστήριξε: «Ήταν ένα πολύ καλό Σεμινάριο και έγινε μία ωραία ανάλυση από του ομιλητές του θέματος της ειδικής φυσικής κατάστασης των παικτών κατά την περίοδο της προαγωνιστικής. Γενικά ήταν μία καλή προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν για να βγει κάτι τόσο εντυπωσιακό. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ ο τρόπος που ήταν στημένο το Σεμινάριο, καθώς αντί για την εικόνα των ομιλητών υπήρχαν διαφάνειες που εξυπηρετούσαν να βλέπεις όσα ακούς. Εγώ το βρήκα πιο λειτουργικό».