Δικαίωση του Λογοθέτη κι όχι του Παπάγου…

“Δεν ήταν νίκη του Παπάγου, όπως ίσως εσφαλμένα έχει παρουσιαστεί καθώς ο σύλλογος δεν συμμετείχε σ’ αυτή τη δικαστική διαμάχη, αλλά μία δικαίωση του Βαγγέλη Λογοθέτη”… Ο δικηγόρος του Λογοθέτη Παναγιώτης Κανελλόπουλος βάζει μέσω του infobasket.gr τα “πράγματα στη θέση τους” αναφορικά με την απόφαση που επιτρέπει στους 30άρηδες να έχουν τα ίδια δικαιώματα στην άθληση με τους νεότερους αθλητές.

“Ο Βαγγέλης αποφάσισε να πάει κόντρα στον συγκεκριμένο κανονισμό, ο οποίος του στερούσε το δικαίωμα ν’ αγωνιστεί. Μου ανέθεσε την υπόθεση και ίσως το γεγονός πως ανήκω στον Παπάγου, να προκάλεσε την παρανόηση, ότι πρόκειται για νίκη του Παπάγου. Όμως η ουσία είναι πως πρόκειται πέρα για πέρα για μία δικαίωση του Λογοθέτη”, εξηγεί ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος και προσθέτει: “Με αυτή την απόφαση, πλέον ο παίκτης μπορεί από αύριο κιόλας να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της αρεσκείας του, στην προκειμένη περίπτωση του Παπάγου, καθώς η ομοσπονδία θα πρέπει να εκδώσει δελτίο στον αθλητή”.

Αναφορικά με το εάν η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί πλέον δεδικασμένο, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος εξήγησε: “Σίγουρα αποτελεί δεδικασμένο, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μπορεί κάποιος αθλητής που ανήκει στην κατηγορία του Λογοθέτη, δηλαδή 30άρης, να πάει στην ΕΟΚ και να ζητήσει να εφαρμοστεί και γι’ αυτόν η απόφαση. Θα πρέπει να προσφύγει κατά του κανονισμού αυτού. Εκτός φυσικά κι αν η ομοσπονδία στο μεσοδιάστημα προχωρήσει στην κατάργηση του κανονισμού, γνωρίζοντας ίσως ότι όποιος αθλητής από εδώ και πέρα προσφύγει, θα μπορεί να χρησιμοποιεί το δεδικασμένο της απόφασης και κατά συνέπεια θα μπορεί να κερδίζει στις δικαστικές αίθουσες το δικαίωμα συμμετοχής”.