Δικταπανίδης «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Οι διακοπές στον δεύτερο γύρο κοντεύουν να είναι πιο πολλές και από τις αγωνιστικές! Ακόμη και κάτι που σε άλλη περίπτωση ήταν πολύ καλό τώρα έχει φτάσει να προκαλεί πρόβλημα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός Χρήστος Δικταπανίδης «οι μεγάλες και πολλές διακοπές μας επηρέασαν. Μια ομάδα που παίζει κάθε 15 ημέρες δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι έστω και έτσι είμαστε ακόμη μέσα στον στόχο μας. Εφόσον είμαστε στις πρώτες θέσεις πλέον θέλουμε να κατακτήσουμε τη ψηλότερη δυνατή και να είμαστε έτοιμοι για όλα». Επόμενος αντίπαλος οι Τιτάνες Δράμας (εκτός έδρας).

Η κρίση πλέον δεν είναι μόνο οικονομική αλλά έχει επεκταθεί σχεδόν σε όλους τους τομείς και «στραγγίζει» την αισιοδοξία και την ηρεμία απ’ όλους όπως τα σύννεφα της καταιγίδας σβήνουν τον ήλιο από τον ουρανό…

Ο προπονητής της Δόξας Πεύκων μίλησε για τόσο έντονα επηρεάζει τη δική τους καθημερινότητα «Η ηρεμία πλέον δεν εξαρτάται μόνο απ’ ότι γίνεται στην ομάδα αλλά και απ’ όσα γίνονται έξω από αυτήν. Όταν κάποιο από τα παιδιά χάσει τη δουλειά του με τι ψυχολογία μετά να παίξει μπάσκετ; Όταν ένας παίκτης 25 και 30 χρονών δεν έχει δουλειά πώς να είναι ήρεμος και να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι; Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου που δίνουν τόσα πολλά, για τη μεγάλη τους προσπάθεια.

Πολλές φορές πρέπει το μπράβο να το λέμε πιο μπροστά. Ανεξαρτήτως τελικού  αποτελέσματος τους αξίζει ένα μπράβο. Είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω δουλέψει και έχω δουλέψει σε πολλές… Εύχομαι να χαρούμε τον δρόμο μέχρι το τέλος».