Διοικητικές… αναταράξεις στη Νίκη Προαστείου

Η πρόταση για συγχώνευση της Νίκης Προαστείου με άλλη ομάδα της κατηγορίας δεν είναι κάτι νέο… Τούτη τη φορά, όμως η συγκεκριμένη πρόταση επέφερε διοικητικές αναταράξεις στους νεοφώτιστους στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, οδηγώντας στην παραίτηση του Παναγιώτη Ασκούνη! Ο τελευταίος διαφώνησε με στελέχη της διοίκησης στο θέμα της συγχώνευσης και πήρε το… καπελάκι του κι έφυγε.

Την ίδια ώρα, πάντως έχουν διαρρεύσει πληροφορίες που θέλουν κάποιους απ’ τους διοικούντες τον σύλλογο να ‘χουν ρίξει «γέφυρες επανασύνδεσης» με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ΑΓΕ Ζακύνθου Γιάννη Στάθη. Όπως σημειώνεται μάλιστα στο ermisnews.gr «…Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δείχνουν να επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος έχει σημαντικό «μερίδιο» στην κατάκτηση του φετινού τίτλου για την ομάδα της Πάτρας και που υπέβαλλε την παραίτηση του λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, λόγω διαφωνίας με υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης» και προσθέτει: «Η πρώτη κρούση φαίνεται λοιπόν να του έχει γίνει και όπως προκύπτει ο ίδιος θα το σκεφτεί σοβαρά… με την προϋπόθεση ότι θα αλλάξει η διοίκηση και ότι θα μείνουν κάποιοι παίχτες από το φετινό «κορμό». Βέβαια τίποτε δεν είναι ακόμη οριστικό, καθώς η «βαλίτσα» αναμένεται να τραβήξει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Ο κ. Στάθης είναι μόνιμος κάτοικος Ζακύνθου τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι και ο «μπροστάρης» στην καινούργια ομάδα μπάσκετ που έχει δημιουργηθεί στο νησί, με την ονομασία «Φιόρο του Λεβάντε». Μπορεί ο πρωταρχικός του στόχος να είναι το να πάει ένα «βήμα» μπροστά το νεοσύστατο σωματείο αλλά η προοπτική να αναλάβει σαν τεχνικός μια ομάδα Γ’ εθνικής… δεν τον αφήνει αδιάφορο. Εάν τελικά επαληθευτεί το «σενάριο» της επιστροφής του στη Νίκη, είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΓΕΖ, με ότι αυτό συνεπάγεται!»…

Πληροφορίες από ermisnews.gr