Διπλά συγχαρητήρια από την Αγία Παρασκευή

Τις φιλανθρωπικές κινήσεις που έκαναν ο Αιόλος Τρικάλων και η ΜΕΝΤ τις ημέρες που πέρασαν επιβράβευσε μέσω ανακοίνωσής της η Αγία Παρασκευή. Οι “μελανόλευκοι” επιφυλάχθηκαν μάλιστα για την πραγματοποίηση ανάλογης κίνησης και από τη δική τoυς πλευρά στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής:

«Η Αγία Παρασκευή μέσα στην πορεία της όλα ετούτα τα χρόνια στον χώρο του μπάσκετ, έχει δείξει ότι δεν διστάζει να συγχαρεί και να δώσει τα εύσημα σε οποιαδήποτε προσπάθεια, κίνηση, ενέργεια, πρωτοβουλία, κλπ, θεωρεί ότι είναι ΑΞΙΑ συγχαρητηρίων, πρεσβεύοντας έτσι το “ευ αγωνίζεσθαι” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτή τη φορά θα θέλαμε να συγχαρούμε δύο σωματεία, τα οποία τυγχάνει να συνυπάρχουν στην Β’ Εθνική μαζί με την ΚΑΠ, τον Αίολο Τρικάλων και την ΜΕΝΤ, που αμφότερα έδειξαν την κοινωνική τους ευαισθησία με τις πρωτοβουλίες ανθρωπιάς που πήραν, ενόψει των ημερών αγάπης και αλληλεγγύης που φέρνουν τα Χριστούγεννα. Αυτά άλλωστε είναι στοιχεία τα οποία προάγει ο Αθλητισμός.

Ο Αίολος Τρικάλων, φανερώνοντας έμπρακτα ότι αθλητισμός είναι συνυφασμένος με τον πολιτισμό (σ.σ. όπως ανέφερε άλλωστε και ο πρόεδρος της ομάδας του Αιόλου, Νίκος Χλωρός, αναφερόμενος στην παρακάτω κίνηση) πήρε την απόφαση να διαθέσει όλα τα έσοδα από την αναμέτρηση κόντρα στην ΜΕΝΤ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην ειδική θεραπευτική μονάδα “Στέγη”, η οποία τόσα χρόνια προσφέρει φιλανθρωπικό έργο στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η ΜΕΝΤ, από την πλευρά της, με μία υποδειγματική κίνηση ήθους και ανθρωπιάς, διοργάνωσε φιλικό παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με αντίπαλη την ομάδα μπάσκετ του τμήματος ΑΜΕΑ Θεσσαλονίκης.

Τέτοιες φιλανθρωπικού τύπου πρωτοβουλίες και ενέργειες είναι αξιέπαινες και θα πρέπει να υιοθετηθούν από όλους εμάς. Γι΄αυτό και θα θέλαμε να συγχαρούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας τις διοικήσεις του Αιόλου Τρικάλων (για ακόμη μία φορά φέτος) και της ΜΕΝΤ για αυτές τους τις αξιοθαύμαστες κινήσεις ενόψει Χριστουγέννων και εμείς από την μεριά μας, ως Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, επιφυλασσόμαστε για παρόμοιου περιεχομένου πρωτοβουλίες εντός του προσεχούς διαστήματος…».