Δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι πραγματοποιεί η νεοφώτιστη στη Γ΄ εθνική ομάδα της Ελίμειας. Η ομάδα της Κοζάνης δείχνει διάθεση να παίξει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα, με τις κινήσεις της να είναι εντυπωσιακές με το… καλημέρα! Κι αυτό επιβεβαιώνεται από το διπλό “μπαμ” που έκανε στην ενίσχυση του ρόστερ της, που απέκτησε τους Θωμά Βλάχο και Γιάννη Μαλούτα.

vlachos_maloutas_elimeiaΟ ΓΣ Ελίμειας, λοιπόν πρόσθεσε δύο δεινούς σκόρερ στη… φαρέτρα του. Ο λόγος για τους Θωμά Βλάχο και Γιάννη Μαλούτα, που… άφησαν τους Διόσκουρους Κοζάνης και τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας αντίστοιχα, προκειμένου να “μετακομίσουν” στην Ελίμεια. Πρόκειται για δύο παίκτες που την περασμένη περίοδο στήριζαν επιθετικά τις ομάδες στις οποίες αγωνίζοντας και τα ονόματά τους ήταν στις περισσότερες αγωνιστικές μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ. Άλλωστε και οι δύο με τη λήξη του “μαραθωνίου” της Γ΄ εθνικής συμπεριλήφθησαν στο top 20 των σκόρερ στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Ο μεν Βλάχος όντας ο πρώτος σκόρερ των Διόσκουρων με συνολικά 317 πόντους, ο δε Μαλούτας ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 264 πόντους!

Να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω…

Με την προσθήκη των δύο αυτών, καθώς και με τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζουν στην Ελίμεια, δείχνουν τις προθέσεις τους. Εκείνο, άλλωστε που θέλουν να πετύχουν στον σύλλογο είναι όχι απλά μία καλή παρουσία στη Γ΄ εθνική, αλλά να διεκδικήσουν και το κάτι παραπάνω. Και σίγουρα με κινήσεις σαν κι αυτές μπορούν να ελπίζουν ότι ο στόχος που έχει τεθεί, παρότι η κατηγορία είναι δύσκολη, είναι εφικτό να επιτευχθεί…