Διπλό τεστ για τον Ερμή

ermis-agiasΜε δύο φιλικούς αγώνες συνεχίστηκε, το Σαββατοκύριακο η προετοιμασία του Ερμή Αγιάς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στον πρώτο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ η ομάδα της Αγιάς αντιμετώπισε αυτή της ΑΕΛ από την οποία ηττήθηκε με σκορ 73-64. Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν, 12-14, 38-29, 53-46 και τελικό σκορ 73-64.

Ο δεύτερος φιλικός αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς την Κυριακή , όπου η ομάδα του Γ.Σ Ερμής Αγιάς αντιμετώπισε την αντίστοιχη των Τιτάνων Παλαμά, της οποίας επικράτησε με σκόρ 74-62 . Τα δεκάλεπτα του αγώνα ή ταν 22-15, 39-26, 53-43 και τελικό σκορ 74-62.

Ο προπονητής της ομάδας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας και την πορεία της , μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας δύο αξιόλογες ομάδες όπως αυτές της ΑΕΛ και των Τιτάνων Παλαμά.

Για την ομάδα του Ερμή Αγιάς και στις δύο αναμετρήσεις αγωνίστηκαν οι :

(Γιασσάρης) : Βαβάτσικος , Τσιαμπαλής, Τριανταφύλλου, Αγαπίου, Νταλός, Μηλιώνης, Χαλκιάς, Κόμματος, Περρωτής, Γούλας, Γκανέτσας, Β. Φαρμάκης, Θ. Φαρμάκης