Διπλό “χτύπημα” από την Καβάλα

Η Καβάλα συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση ανακοινώνοντας ακόμα δύο παίκτες! Συγκεκριμένα, η ομάδα απέκτησε τον ικανό Νεκτάριο Μάρουσιτς, αλλά και τον 22χρονο γκαρντ, Γιάννη Καρακεχαγιά. 

Η ανακοίνωση:

«Οι ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ δεν ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ!!!!

Διπλό «μπαμ» με Μάρουσιτς και Καρακεχαγιά
Ακόμα δυο σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της Καβάλας – Τα νέα πρόσωπα έφτασαν στα 6 και έπεται και συνέχεια. Η πρώτη είναι του Νεκτάριου ΜΑΡΟΥΣΙΤΣ που πέρσι αγωνιζόταν στον Ερμή Λαγκαδά και η δεύτερη του Γιάννη ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑ από τον Πανιώνιο. Ο Νεκτάριος Μάρουσιτς, που είχε εξαιρετική παρουσία και στα δύο παιχνίδια εναντίον της Καβάλας στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έκανε αισθητή την παρουσία του στη διοργάνωση, μιας και αγωνιζόμενος σε μια μέτρια ομάδα κατάφερε να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της κατηγορίας σημειώνοντας 420 πόντους, έχοντας μέσο όρο σε κάθε αγώνα 20 πόντους. Μάλιστα είχε εξαιρετικά στατιστικά και στα τρίποντα έχοντας ευστοχήσει σε 42! Πρόκειται για έναν έμπειρο στην κατηγορία αθλητή που αγωνίζεται στη θέση γκαρντ/φόργουορντ, είναι 30 ετών και εκτός από τον Ερμή Λαγκαδά έχει περάσει από τους Μαχητές Πεύκων, τον Πιερικό Αρχέλαο Κατερίνης, τη Δόξα Λευκάδας και τον Αίαντα Ευόσμου.

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Καρακεχαγιά η Καβάλα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πείσει να αγωνιστεί στο κλειστό της Καλαμίτσας. Πρόκειται για έναν 22χρονο γκαρντ ύψους 1.90, που αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στην Α1 Εθνική κατηγορία Ο Καρακεχαγιάς είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδας .Με την απόκτηση των Μάρουσιτς και Καρακεχαγιά, τα νέα πρόσωπα στο συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη είναι 6, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί τουλάχιστον κατά ένα παίκτη!».