Δοκιμασία στη Νάξο για το Μαρούσι

ball_rimΣτη Νάξο δοκιμάζεται το Μαρούσι καθώς η 19η αγωνιστική τον θέλει α αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό. Οι παίκτες του Κώστα Κεραμιδά καλούνται να πάρουν το «διπλό» για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται στην έδρα του.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στη Πετρούπολη, όπου ο Αρης κοντράρεται με τον μαχητικό Ιπποκράτη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιτύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και να ανέβουν και άλλο βαθμολογικά αλλά οι πληγωμένοι Κώες, παρά το γεγονός πως η άνοδος έχει απομακρυνθεί, θέλουν να δώσουν τέρμα στο αρνητικό σερί τους (τρεις τον αριθμό, και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Με ανεβασμένο ηθικό, μετά το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής ο Αρης Νικαίας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει μία ακόμα νίκη απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Η ΚΑΠ αντίθετα, δεν θέλει να σκέφτεται αυτό το σενάριο, καθώς θέλει οπωσδήποτε τους δύο βαθμούς για να παραμείνει στο παιχνίδι της ανόδου.

Ανταγωνιστικό θα είναι και το ματς στη Θήβα, όπου ο Κάδμος φιλοξενεί τον ανεβασμένο Εσπερο. Οι γηπεδούχοι αν και θεωρούνται το φαβορί, η αγωνιστική άνοδος της ομάδας της Λαμίας κάνει τον αγώνα αρκετά αμφίρροπο.

Ο Πρωτέας Βούλας πηγαίνει την Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο, ενώ ο Τρίτωνας υποδέχεται τον Ηλυσιακό, σ΄ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί. Τέλος, ο Κύδωνας θέλει πάση θυσία το «διπλό» τον Σπόρτιγκ για να μπορέσει να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή «ζωντανές».

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Τρίτων – Ηλυσιακός (Στρέφη, 17:00)
Ηρόδοτος – Πρωτέας Βούλας (Αλικαρνασσού, 17:00)
Κάδμος – Εσπερος Λαμίας (Θήβα, 17:00)
Αρης Νικαίας – Αγία Παρασκευή (ΔΑΚ Νικαίας, 17:00)
Αρης Πετρούπολης – Ιπποκράτης Κω (Πετρούπολης, 15:00)
Πανναξιακός – Μαρούσι (Δ. Περιστεράκης, 14:30)
Σπόρτιγκ – Κύδων (Σπόρτιγκ, 17:00)