Η κόντρα της ΑΕΚ με τη Χαλκίδα ξεχωρίζει από τις έξι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν αύριο στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής. Ο “δικέφαλος” θα πάει στη Χαλκίδα χωρίς απουσίες (επέστρεψε και ο Στούκας) και με τουλάχιστον 300 οπαδούς στο πλευρό του, αφού τόσα είναι τα εισιτήρια που εξασφάλισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το πρώτο του διπλό θα διεκδικήσει στο Πέραμα ο Δούκας, ο οποίος θα έχει πάλι τον Ζακυνθινό, απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν σκοπεύει να γίνει σάκος του μποξ στην κατηγορία. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και άλλα δύο αθηναϊκά ντέρμπι, αυτό των νεοφώτιστων (Αετός-Χολαργός) στο κλειστό του Στρέφη, καθώς και αυτό της Ερυθραίας, μεταξύ του Πανερυθραϊκού και του Ιλίου. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Αμύντας υποδέχεται τον Κρόνο με τον Βαγγέλη Βλάχο να μην υπολογίζει πάλι τον Κουκουνιά, ενώ στην Καισαριανή αναμετρώνται Νήαρ Ηστ και Εσπερος ΑΟΠΑ σε άλλη μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

Για το αήττητο Ηρακλής και Αίας Ευόσμου

Στο Βορρά, εντός έδρας συνεχίζουν την πορεία τους οι πρωτοπόροι και αήττητοι του ομίλου, Ηρακλής και Αίας Ευόσμου. Ο “γηραιός” υποδέχεται χωρίς κόσμο (λόγω τιμωρίας) τη Μεταμόρφωση Βόλου και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στην εβδομάδα με Νεοφυτίδη, Αποστολίδη, Μασλαρινό, αναμένεται να παραταχθεί πλήρης. Ο Αίας, από την πλευρά του, φιλοξενεί το Ανατόλια, έχοντας τον… “αέρα” του διπλού στο Μαρούσι το προηγούμενο Σάββατο.

Ντέρμπι γίνεται πάντως και στην Αθήνα, εκεί όπου ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας αντιμετωπίζει το Μαρούσι. Στο άλλο αθηναϊκό παιχνίδι του βόρειου ομίλου, το Αιγάλεω υποδέχεται τον φιλόδοξο Φίλιππο Βέροιας, με στόχο (τι άλλο;) φυσικά να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του. Στα άλλα δύο παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, οι Μαχητές Δόξας αντιμετωπίζουν τη ΜΕΝΤ στα Πεύκα και το Στρατώνι υποδέχεται τον Πιερικό/Αρχέλαο, με τους γηπεδούχους να έχουν φυσιολογικά τον πρώτο λόγο και στους δύο αγώνες.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

Δάφνης 17:00 Αμύντας-Κρόνος Αγ. Δημ. (Παπαγιαννόπουλος-Παπανικολάου)
Νήαρ Ηστ 17:00 Νήαρ Ηστ-Έσπερος ΑΟΠΑ (Σαλαβός-Μακρής)
Ν. Ερυθραίας 17:00 Πανερυθραϊκός-Ένωση Ιλίου (Παυλόπουλος-Ζακεστίδης)
Περάματος 17:00 Πέραμα/Ερμής-Δούκας (Τσαρουχά-Αναστασίου)
Στρέφη 17:00 Αετός-Χολαργός (Θεοδωρόπουλος-Παπαφωτίου)
Κανήθου 17:00 Χαλκίδα-ΑΕΚ (Κυριακόπουλος-Λιότσος)

Βόρειος όμιλος

Ιβανώφειο (κ.θ.) 17:00 Ηρακλής-Μεταμόρφωση Βόλου (Αργυρού-Ευφραιμίδης)
ΔΑΚ Ευόσμου 17:00 Αίας Ευόσμου-Ανατόλια (Συμεωνίδης-Πολυχρονιάδης)
Ζ. Αλεξάνδρου 17:00 Ιωνικός ΝΦ-Μαρούσι (Πόντας-Αναγνώστου)
ΔΑΚ Πεύκων 17:00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-ΜΕΝΤ (Τζίμα-Λόρτος)
Αρναίας 17:00 Στρατώνι-Πιερικός Αρχέλαος (Λαζαρίδης-Μοσχοτόγλου)
Αιγάλεω 17:00 Αιγάλεω-Φίλιππος Βέροιας (Δαρλαμήτσος-Δημόπουλος)