Δοκιμασίες για πρωτοπόρους, σημαντικά ματς παραμονής

Επειτα από μία εβδομάδα απραξίας, η αγωνιστική δράση επανέρχεται στον 1 όμιλο. Η 15η αγωνιστική βρίσκει τον Εθνικός να υποδέχεται το Αγρίνιο σε ένα παιχνίδι όπου μοναδικό ζητούμενο για τους γηπεδούχους είναι η νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή. Ωστόσο, το Αγρίνιο δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένο κάτι που μαρτυρά και οι τρεις συνεχόμενες νίκες του γι΄αυτό και άλλωστε έρχεται στου Σαλπέα με… άγριες διαθέσεις.

Για τον Πόλις η νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο είναι μονόδρομος καθώς σε αντίθετη περίπτωση η υπόθεση άνοδος… χάνεται! Από την άλλη, η ΑΓΕΖ θέλει να πετύχει το «διπλό» για να πάρει σημαντική ανάσα μιας και βρίσκεται στην τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Δυνατή αναμένεται η αναμέτρηση στο Χαλάνδρι με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τη Νίκη Αμαρουσίου. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τους δύο βαθμούς για να απομακρυνθούν από τις ανεπιθύμητες θέσεις, αλλά η ομάδα του Αμαρουσίου θέλει τη νίκη καθώς… παραμονεύει τους δύο πρωτοπόρους. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Οτουντζίδη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή από το τεχνικό τιμ.

Σημαντικό ματς είναι αυτό του Κεραυνού κόντρα στο Γαλάτσι. Το Αίγιο θέλει πάση θυσία τη νίκη για να εξασφαλίσει μια ώρα αρχύτερα την παραμονή, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν… χαρίζονται, καθώς έχουν αποδείξει πως στοχεύουν ψηλά.

Σημαντικά παιχνίδια για την παραμονή τους δίνουν και η Καλαμάτα με το Κρανίδι αλλά και ο Ποσειδώνας Λουτρακίου με το Ολυμπιονίκη. Ο αγώνας στην Τέντα αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο καθώς οι καλαματιανοί στην έδρα τους έχουν ιδιαίτερη δυναμική, ενώ το Κρανίδι είναι μία από τις πλέον ανταγωνιστικές ομάδες.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Καλαμάτα 80  – Κρανίδι (Τέντα, 17:00)
Κεραυνός Αιγίου – Γαλάτσι (Αιγίου, 17:00)
Ποσειδώνας Λουτρακίου – Ολυμπιονίκης (Λουτρακίου, 17:00)
Εθνικός – Αγρίνιο (Σαλπέα, 17:00)
Πόλις – Ζάκυνθος (Εθν. Αντίστασης, 14:30)
Χαλάνδρι – Νίκη Αμαρουσίου (Ν. Περκίζας, 17:00)