Δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους

Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος περιλαμβάνει δυναμικές αναμετρήσεις. Ο Πόλις καλείται να υπερασπιστεί την πρώτη θέση του στο Αγρίνιο.  Τα προβλήματα της τελευταία στιγμής δεν λείπουν για τους πρωτοπόρους καθώς Τσιμπιράκης και Λάμπος στην χθεσινή και σημερινή προπόνηση αντιστοίχως υπέστησαν διάστρεμμα.
Ο Εθνικός φιλοξενεί το Γαλάτσι έχοντας στόχο την ένατη συνεχόμενη νίκη του που παράλληλα θα τον διατηρήσει σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή.

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στο Αίγιο, με τον Κεραυνό να θέλει τη νίκη απέναντι στη Νίκη Αμαρουσίου.  Οι γηπεδούχοι θέλουν τους δύο βαθμούς καθώς σε αυτήν την περίπτωση “σφραγίζουν” τη νίκη, ενώ αντίθετα η ομάδα του Αμαρουσίου καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματά της (Κακαβάς και Γάτος) και να κατακτήσει το «διπλό».

Με… φόρα από το Γαλάτσι η Ζάκυνθος θέλει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της απέναντι στον Ολυμπιονίκη και να σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.  Η Καλαμάτα από την άλλη θέλει τη νίκη κόντρα στο Χαλάνδρι ώστε να διατηρήσει την απόσταση από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ντέρμπι στα χαμηλά θα διεξαχθεί στο Λουτράκι με τον Ποσειδώνα να αντιμετωπίζει το Κρανίδι με τις δύο ομάδες να “καίγονται” για τη νίκη.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Καλαμάτα 80 – Χαλάνδρι (Τέντα, 17:00)
Κεραυνός Αιγίου – Νίκη Αμαρουσίου (Αιγίου, 17:00)
Ποσειδώνας Λουτρακίου – Κρανίδι (Λουτρακίου, 17:00)
Εθνικός – Γαλάτσι (Σαλπέα, 17:00)
Ζάκυνθος – Ολυμπιονίκης (ΚΓ Παναγούλας, 15:30)
Αγρίνιο – Πόλις Καλλιθέας (ΔΑΚ Αγρινίου)