Δοξαστάκης: «Το μέλλον είναι δυσοίωνο…»

Ο Νίκος Δοξαστάκης, μέλος της πρώην επιτροπής μπάσκετ του Φιλαθλητικού, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στο σύλλογο που απέσυρε τη συμμετοχή του από τη Γ’ Εθνική. Ο κ. Δοξαστάκης δήλωσε πικραμένος, αναλύοντας τις απόψεις του…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Δοξαστάκης:

Για την απόφαση της διοίκησης του Φιλαθλητικού να μην κατέβει η ομάδα στην Γ΄Εθνική: 

«Εμείς ως επιτροπή μπάσκετ (Δοξαστάκης Ν. Χισκάκης Μ., Κουμιανάκης Π. Καλώστος Γ.) κάναμε προσπάθειες να βρούμε πόρους για να παίξει η ομάδα στην Γ΄Εθνική. Κάναμε τις προσπάθειές μας για να συγχωνευτούμε με τον Ανδρογέα όμως η διοίκηση πήρε αυτήν την απόφαση την οποία μάθαμε από τον Τύπο. Είχαμε καλό προπονητή, καλό κλίμα, και παίκτες με καλό χαρακτήρα όμως τελικά αυτή η δεμένη ομάδα, που σε λίγα χρόνια ανέβηκε, για κάποιους λόγους της διοίκησης και εν μέσω προσπαθειών μας δεν θα συνεχιστεί».

Για την επομένη μέρα της ομάδας:

«Εμείς αγαπάμε το άθλημα και θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να παίξουν σε πιο πάνω επίπεδο. Δεν είχαμε βοήθεια στην προσπάθεια που κάναμε και βρήκαμε εμπόδια. Νοιώθουμε πικρία, είμαστε μία παρέα και σταματάμε από το ανδρικό. Υπάρχει ασυμφωνία και είναι πλέον θέμα της ομάδας αν θα κατέβει στο τοπικό, όχι δικό μας. Υπάρχει στενοχώρια και κάποιοι δεν σεβάστηκαν τις προσπάθειές μας. Τρία χρόνια δεν ακούστηκε το παραμικρό αρνητικό για την ομάδα μας και δείχνει το ήθος μας».

Για το μέλλον του κρητικού μπάσκετ:

«Το μέλλον είναι δυσοίωνο και τα πάντα εξαρτώνται από το χρήμα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Γήπεδα δεν υπάρχουν και όλες οι ομάδες, εκτός του Ηροδότου, πληρώνουν για την προπόνησή τους. Δεν υπάρχουν χορηγίες και τα πράγματα είναι δύσκολα».

Πηγή: athleticradio.gr