“Δοσοληψίες” και πάλι με την Αστυνομία για τον Μισούνοφ!

misunof“Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου” λέει ο ελληνικός λαός κι αυτό δείχνει ν΄ ακολουθεί κι ο Μιχαήλ Μισούνοφ. Ο σκοπιανός πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη έχει εκ νέου προβλήματα με το νόμο, αφού για μία ακόμη φορά συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Αυτή τη φορά οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και μίας διόπτρας όπλου!

Ο “Μίσκο” οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, κατοχή εξαρτήματος όπλου και κατοχή παράνομων τσιγάρων, σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στην Ε’ Ειδική Ανακρίτρια από όπου πήρε 24ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Όπως προαναφέραμε δεν είναι η πρώτη φορά που ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έχει… δοσοληψίες με τις αστυνομικές αρχές, καθώς το 2004 είχε συλληφθεί για απάτη με πλαστές πιστωτικές κάρτες ενώ το 2009 είχε και πάλι βρεθεί με… βραχιολάκια στα χέρια, καθώς είχαν βρεθεί στην κατοχή του δύο αντιαρματικές ρουκέτες, όπλα και δεκάδες πλαστά έγγραφα, σφραγίδες και ταυτότητες!