Δούκας: “Ευχή μας να είναι μία κακή παρένθεση η δικαστική περιπέτεια του Γιάννη Ζερβού”

Τις τελευταίες ώρες ο βασικός χορηγός του Δούκα Γιάννης Ζερβός αντιμετωπίζει δικαστικούς “μπελάδες”. Η σύλληψή του από την αστυνομία, λόγω της μη συμμόρφωσης του σε ποινές που του έχουν επιβληθεί σχετικές με παραβάσεις του φορολογικού κώδικα, προκάλεσε αναστάτωση στη ζωή του ίδιου, αλλά συνάμα και στον Δούκα.

Με αφορμή αυτή τη δικαστική “περιπέτεια” η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την ανακοίνωση στην οποία εύχεται αυτή η εμπλοκή να είναι μία κακή παρένθεση και να λήξει γρήγορα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Με έκπληξη παρακολουθούμε την περιπέτεια του υποστηρικτή της ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕΔ, κ. Γιάννη Ζερβού. Ευχόμαστε η δικαστική αυτή εμπλοκή να είναι μια κακή παρένθεση στην οικογενειακή και επαγγελματική του ζωή.

Η δύσκολη αυτή στιγμή μπορεί να τον αναγκάσει να παραμείνει μακριά από την αγαπημένη του ενασχόληση τον αθλητισμό αλλά ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα, ώστε να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ομάδων μας στην αγωνιστική σεζόν 2017-18, που για τον ΑΣΕΔ θα είναι και πάλι άκρως δημιουργική και ανταγωνιστική σε όλα τα αθλήματα που χρόνια τώρα καλλιεργεί”.