Δραματικές αλλαγές στην Καλλικράτεια

Οι εξελίξεις «τρέχουν» παντού φέρνοντας αλλαγές και ανακατατάξεις και τις περισσότερες φορές με τη δραματική νότα να υπερέχει όλων. Η οικονομική κρίση έριξε τη «σκιά» της και στον Κένταυρο που από σήμερα αναζητά νέο προπονητή και λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η φερεγγυότητα δεν ήταν ποτέ δύσκολη για την ομάδα της Καλλικράτειας αλλά σε μια κοινωνία που αλλάζει δραστικώς άλλαξε και αυτό, με την έννοια ότι οι οικονομικές δυσκολίες έκαναν ακόμη πιο έντονη τη παρουσία τους.

Έγιναν προτάσεις από τη διοίκηση προς τον προπονητή Γιώργο Καραμουσαλίδη και τους παίκτες, με τον πρώτο να μην συνεχίζει τελικά στην ομάδα ενώ αναμένονται οι αποφάσεις των παικτών.

Δια την ώρα, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Κένταυρου θα «κατέβει»  να αγωνιστεί κανονικά με το Πευκοχώρι, με την συνέχεια όμως να είναι άγνωστη. Προπόνηση σήμερα δεν έγινε ενώ αύριο θα γίνει υπό την τεχνική καθοδήγηση του συνεργάτη του Σταύρου Μπακαλιάνη και το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό.
Οι οριστικές αποφάσεις όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος Νίκος Καραμήτσιος θα παρθούν τη Τρίτη (22/11).

Ο έμπειρος πρώην πλέον τεχνικός του Κένταυρου δήλωσε σχετικά με την απόφαση του αυτή: «Ήμουν δυόμιση χρόνια στην ομάδα, κατακτήσαμε πέρυσι τη τέταρτη θέση σ’ ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα. Μην ξεχνάμε ότι έπεφταν επτά ομάδες! Εμείς όμως ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και πιστεύω πως κερδίσαμε τον μπασκετικό σεβασμό.

Όμως οι ανατροπές στην κοινωνία φέρουν και ανατροπές στον αθλητισμό. Θα γίνουν πιστεύω πολλές αλλαγές στον μπασκετικό χάρτη και θα επιβιώσουν κυρίως αυτοί που έχουν στήριξη, είτε από πολύ καλά οργανωμένες ακαδημίες, είτε όσες έχουν «πίσω» τους ολόκληρες πόλεις που θα βοηθήσουν τα σωματεία τους να το ξεπεράσουν όλο αυτό. Θα θελα πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη πολύ καλή συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυόμιση χρόνια όπως το ίδιο και τους παίκτες μου».