Δριμύ κατηγορώ της Ελευθερούπολης κατά διαιτησίας

Το παιχνίδι του Πευκοχωρίου με την Ελευθερούπολη μπορεί να έχει λήξει αλλά δεν έχουν “σβήσει” και οι αντιδράσεις που προκάλεσαν όσα έγιναν σ’ αυτό. Τα παράπονα ήταν έντονα και από τις δύο πλευρές με τη φιλοξενούμενη ομάδα να θέλει να τα εκφράσει και μέσω “καυστικής” ανακοίνωσης την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πιο κάτω:

“Δυστυχώς για ακόμα μια φορά το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε… οι ανεκδιήγητοι άνθρωποι με τα γκρι, μια εκ των οποίων ήταν η κυρία Τζιμα, έκαναν το θαύμα τους !!! Εδωσαν να φανταστείτε σε μια φάση επιθετικό αντιαθλητικό φάουλ στον Παναγιωτόπουλο, πάνω στον Μουλλάκη και τεχνική ποινή στην ίδια φάση στον παίκτη μας για θέατρο !!!

Να ήταν μόνο αυτό… δυο τεχνικές ποινές όταν το ματς είναι στο 48-44 και φάουλ, με την διάφορα να πηγαίνει στους 17… συν ότι εκκένωσαν το γήπεδο από τους φιλάθλους μας ,επιτρέποντας σε φιλάθλους του αντίπαλου σωματείου να μείνουν μέσα στο γήπεδο και να υποστηρίζουν την ομάδα τους… με την αιτιολογία ότι είναι διαιτητές. Οι δυο όμως από αυτούς ήταν άνω των 60!!!!!!!!Μπράβο στον κύριο Σημιτόπουλο, μπράβο και στην κυρία Τζίμα!!!!!!!! Μας θύμισε τελικό Κυπέλλου μόνο που εκεί δεν θα μπορούσαν να παίξουν ποτέ στην ζωή τους!!!  “