Δρόσος: «Φιλόδοξοι για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Με… προίκα το τρία στα τρία στις τελευταίες αγωνιστικές, που σημαίνει πολλά και τίποτα,ο Εθνικός αντιμετωπίζει αύριο (25/3)  εκτός έδρας τον Αίολο Αστακού. Ένα παιχνίδι για το οποίο ο προπονητής, Βαγγέλης Βλάχος, επισήμανε:

 

“Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση με μας, που έχουμε -έτσι όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα- κοινούς στόχους, που είναι πολύ πιο δυνατή στο γήπεδό της. Η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ καλή, τα παιδιά έχουν… λυθεί, έχουν αφομοιώσει πράγματα που δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς στις προπονήσεις και είμαι σίγουρος πως και κόντρα στον Αίολο θα παλέψουμε για τη νίκη”.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Δρόσος σημείωσε: “Εδώ που φτάσαμε, έχοντας διανύσει πολύ καλή πορεία, θέλουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Είμαστε απελευθερωμένοι από το άγχος της παραμονής, αλλά και φιλόδοξοι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται”.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του μπάσκετ, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης πρόσθεσε: “Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς και στον Βαγγέλη Δρόσο χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή και να ζητήσω -αν κι είμαι σίγουρος ότι κι αυτοί το θέλουν- να κάνουν το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του κόουτς. Η ομάδα είναι μια οικογένεια κι αυτό είναι το μεγαλύτερο από τα φετινά μας κέρδη”.

Ο αντιπρόεδρος, Μάνος Παγώνης, για πρώτη φορά φέτος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. “Οικογενειακοί λόγοι θα με κρατήσουν για πρώτη φορά φέτος μακριά από την ομάδα. Εύχομαι να είναι επιτυχημένο το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα παλέψουν για τη νίκη. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες”.