Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται αύριο (4/12) το πρωτάθλημα της Α2 με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα:

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ (Ν. Ερυθραίας, 17:30)

Με ανεβασμένο το ηθικό, ύστερα από τη νίκη επί του Αρκαδικού, το Λαύριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό. Η ομάδα της Ερυθραίας έχει μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς δεν θέλει να έχει περαιτέρω απώλειες στο σπίτι της.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Τρίπολης, 17:30)

Με αμφίβολο τον Λευτέρη Νεοφυτίδη, ο Αρκαδικός θα αγωνιστεί με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στη Νηαρ Ηστ, η οποία μετρά δύο συνεχόμενες ήττες.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (ΔΚΓ Ρεθύμνου, 17:30)

Δύσκολο έργο έχει ο Κόροιβος Αμαλιάδας καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ρέθυμνο. Η Κρητική ομάδα, μετά από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στην Καισαριανή, θα κυνηγήσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

ΚΑΟΔ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ( Κραχτίδη, 16:00)

Δυνατό αναμένεται το παιχνίδι στη Δράμα ανάμεσα στον ΚΑΟΔ και τους Ικαρους. Η ομάδα των Σερρών χωρίς άγχος έχει αποδείξει ότι και εκτός έδρας είναι άκρης ανταγωνιστική, ενώ το συγκρότημα του Τάκη Φωτεινάκη θα διεκδικήσει την τρίτη σερί νίκη του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Περιβόλας, 17:30)

Με τον Γιάννη Ψαθά στο ρόστερ του, ο Απόλλων Πατρών φιλοξενεί το Παγκράτι σε ένα ματς το οποίο αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, 17:30)

Ισως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Αμύντας θα ταξιδέψει μέχρι την Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τον Πιερικό Αρχέλαο, έχοντας στόχο να πάρει το πρώτο του “διπλό” στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Γαλάνη θέλει να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από το Παγκράτι.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Λαγκαδά, 17:30)

Να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του θέλει ο Ερμής Λαγκαδά ο οποίος αντιμετωπίζει τον ανταγωνιστικό Πανελευσινιακό σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα θα παραταχθεί με ένα νέο πρόσωπο, αυτό του Αλέξανδρου Σιγγούνα.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Αργους, 17:30)

Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους να παλεύει μέχρι τέλους κάθε ματς, ενώ η Ολυμπιάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μην χάσει περαιτέρω έδαφος. Το ευχάριστο για τις δύο ομάδες είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.