Δυνατές αναμετρήσεις για την κορυφή

ball-periergiΠέντε παιχνίδια απομένουν στο πρωτάθλημα της Γ’  εθνικής για να πέσει η αυλαία και κάθε ένα από αυτά μοιάζει τελικός για τους περισσότερους συμμετέχοντες της. Ίσως το μόνο δεδομένο είναι η πτώση του Ιωνικού, κάτι που τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να μην κατέβει για να αγωνιστεί στην Κρήτη. Αυτό έδωσε στον Ηρόδοτο δυο εύκολους βαθμούς χωρίς να κουραστεί μιας και το ματς θα καταχωρηθεί 20-0 υπέρ του.

Άλλη τέτοια παρόμοια περίπτωση όμως δεν υπάρχει, αφού όποιος θέλει να πετύχει τους στόχους του πρέπει να παλέψει σκληρά. Πρώτος και κύριος ο Κάδμος, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Θήβα τον Πόλις. Βάση βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί παρόλα αυτά το παιχνίδι είναι ντέρμπι αφού οι γηπεδούχοι “καίγονται” για βαθμούς επιβίωσης, ενώ η ομάδα της Καλλιθέας, για νίκη που θα την ξαναβάλει στην τετράδα.

Στο ίδιο πλαίσιο είναι και το ματς στην Πεύκη, με την ομάδα του Θάνου να… ψάχνει για το πως θα «στεναχωρήσει» ακόμα περισσότερο εκείνη του Μακράκη. Για το «διπλό» θα παλέψει και ο Σπόρτιγκ στη Ρόδο. Οι τελευταίες ήττες έχουν ρίξει την ομάδα των Πατησίων και μόνο με αυτό οι «μπλαουγκράνα» θα μπορέσουν να επανέλθουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Μετά τη νίκη στον Άγιο Δημήτριο το Κορωπί πιστεύει ακόμα πιο πολύ στην άνοδο, έτσι θα «κανονίσει» να περάσει αλώβητο από το Αιγάλεω με αποτέλεσμα να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του στόχου του.

Την εικοστή και τη δέκατη τρίτη νίκη σκοπεύουν να πανηγυρίσουν Κρόνος και Ίκαρος επί των Αιγάλεω και Ακαδημία αντίστοιχα . Για να γίνει όμως πραγματικότητα αυτό, θα πρέπει για σαράντα λεπτά να αποδείξουν έμπρακτα τη δυναμικότητα τους και εντός παρκέ.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Διαγόρας Δρυοπιδέων-Κορωπί (Αιγάλεω 17.00)
Αρχάγγελος-Σπόρτιγκ (Βενετόκλειο 14.30)
Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Ακαδημία (Ν. Σμύρνης 17.00)
Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Αιγάλεω (Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00)
Κάδμος-Πόλις (Θήβας 17.00)
Πεύκη-Εργοτέλης (Β’ Πεύκης 17.00)