Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό αλλά κοινό στόχο τη νίκη, Αργοναύτης και Αετός Κιλκίς θα διασταυρώσουν τη Κυριακή τα «ξίφη» τους στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής. Οι μεν Θεσσαλονικείς θέλουν τους βαθμούς για να παραμείνουν στη κορυφή, οι δε παίκτες τους Κιλκίς για να «σπάσουν» το «ρόδι» κατακτώντας το πρώτο φετινό ροζ φύλλο αγώνος.

Αρκετά βατό έργο έχει και ο «συγκάτοικος» του Αργοναύτη, Ηρακλής ο οποίος θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με τον ΒΑΟ που, παρά τη προσπάθεια του, βρίσκεται σ’ αρκετά δύσκολη θέση κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ να επιστρέψουν στις επιτυχίες θέλουν οι Διόσκουροι στο ντέρμπι με τον Πρωτέα Γρεβενών.

Την τέταρτη νίκη διατηρώντας το απόλυτο στην έδρα τους στον δεύτερο γύρο θα διεκδικήσουν οι Τιτάνες Παλαμά κόντρα στον Φοίνικα Λάρισας ενώ στη προσπάθεια να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί του το Άργος Ορεστικό θα βρει μπροστά του την Αριδαία που δεν φαίνεται να μπορεί, αν και θέλει, να ξεφύγει από τη βάση της βαθμολογίας.

Τέλος, ο Αστέρας Λάρισας δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συμπληρώσει το καρέ των… αποτυχιών, προερχόμενος ήδη από τρείς συνεχόμενες ήττες και ευελπιστεί πως θα «σπάσει» το σερί αυτό στον κρίσιμο αγώνα με τα Ιωάννινα.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Τιτάνες Παλαμά – Φοίνικας Λάρισας (Παλαμά, 18:00)
Αετός Κιλκίς – Αργοναύτης (B’ ΔΑΚ Κιλκίς, 18:00)
ΒΑΟ – Ηρακλής Κοζάνης (BAO, 18:00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Πρωτέας Γρεβενών (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Αστέρας Λάρισας – Ιωάννινα (Αλκαζάρ, 18:00)
Αριδαία – Αργος Ορεστικό (ΔΑΚ Αριδαίας, 18:00)