Δυνατές κόντρες στη συμπρωτεύουσα με κίνητρα που ποικίλουν

Τη προηγούμενη Κυριακή ήταν το πρωταγωνιστικό δίδυμο της κορυφής σε μια απόλυτα συναρπαστική αναμέτρηση.  Αύριο, Ελευθερούπολη και Αγ. Βαρβάρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με δύο δυναμικούς αντιπάλους ο ένας μάλιστα πρωτοπόρος στη βαθμολογία, σε μια συνέχεια της «μάχης» τους για διάκριση σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο φυσικά…

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Χρήστου Καγιάογλου θα κοντραριστούν με το Πευκοχώρι ενώ οι αντίστοιχοι του Λάκη Παπαδόπουλου θα έχουν ακόμη πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στον δυνατό φέτος Μακεδονικό και μάλιστα εκτός έδρας. Σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέρον ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.

Τη 5η νίκη της θα διεκδικήσει η επίσης πρωτοπόρος ΧΑΝΘ μέσα στην έδρα της Μακάμπη ενώ οι Τιτάνες Δράμας είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περισσότερο γίνεται προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της Αναγέννησης Φλόγας.

Η Κομοτηνή θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μην επιτρέψει στον Ορφέα Ν. Σκοπού να της κάνει τη…ζωή δύσκολη μέσα στο «σπίτι» της ενώ Απόλλων Καλαμαριάς και Μαρμαράς θα αναμετρηθούν με έπαθλο τη κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνος για φέτος που θα τους βοηθήσει να πάρουν μια ανάσα μακριά από τα…υπόγεια του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα  της 6ης αγωνιστικής:

Απόλλων Καλ. – Ν. Μαρμαράς (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Αναγέννηση Φλόγας (Δράμας, 19:00)
Μακάμπη – ΧΑΝΘ  (Αλεξάνδρειο, 18:00)
Κομοτηνή – Ορφέας Ν. Σκοπού (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
Μακεδονικός –  Αγ. Βαρβάρα (Μακεδονικού, 18:00)
Ελευθερούπλη – Πευκοχώρι (Ελευθερούπολη, 18:00)
ρεπό: Μαντουλίδης