Δυνατές μάχες με επίκεντρο την Αμαλιάδα

Αγωνιστική γεμάτη ντέρμπι είναι η 21η. Η Νέα Κηφισιά δοκιμάζεται στην Αμαλιάδα αλλά και οι Ικαροι Σερρών στον Λαγκαδά. Δυνατά αναμένονται και τα παιχνίδια στο Κοντόπευκο, Νέα Ιωνία και Τρίπολη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ν. Ιωνίας, 17:00)

Μορφή τελικού έχει για τη Νίκη το παιχνίδι με το Παγκράτι. Οι βολιώτες «καίγονται» για τη νίκη, καθώς με αυτή θα έχουν ακόμα πολλές ελπίδες για να παραμείνουν στην κατηγορία. Από την άλλη, το Παγκράτι θέλει να ξεχάσει την εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής και να πάρει τη νίκη και να ανεβάσει τη ψυχολογία του.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Η Δόξα έχοντας πλέον στον πάγκο της τον Θωμά Ζαβιτσάνο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει τη διαφορά.   Όμως, τα Τρίκαλα δεν πηγαίνουν αποφασισμένοι να πάρουν τους δύο βαθμούς και να διατηρήσουν τη διαφορά από τους δύο πρωτοπόρους στο πόντο.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Λαγκαδά, 17:00)

Το παιχνίδι που εστιάζει τα βλέμματα της Βορείου Ελλάδος. Ο Ερμής έχοντας όπλο την έδρα του θέλει να πάρει τους δύο βαθμούς και να πάρει μεγαλύτερο… αέρα από τους τελευταίους της βαθμολογίας. Οι Ικαροι έδειξαν ότι επέστρεψαν στις θετικές εμφανίσεις και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν στο Λαγκαδά, ώστε να πάρουν το «διπλό».

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Αμαλιάδας, 17:00)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Κόροιβος θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Νέα Κηφισιά, παραμένοντας στα… υψηλά. Η ομάδα της Αμαλιάδας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει μία σπουδαία νίκη απέναντι στο φαβορί. Η Νέα Κηφισιά όμως, δεν θέλει να χάσει έδαφος, χρειάζεται τους δύο βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή (σ.σ. μαζί με τον Φιλαθλητικό). Το ματς θα καλυφθεί ζωντανά από το Ilia-sport.gr

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κοντόπευκο, 17:00)

Ακόμα μία νίκη μέσα στην έδρα του θέλει να κατακτήσει η Αγία Παρασκευή και να ικανοποιήσει με την παρουσία της τον κόσμου της. Από την άλλη όμως, το Ηράκλειο, με τονωμένο το ηθικό, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρει το «διπλό» που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ (Τρίπολης, 17:00)

Δυναμικό και αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται στην Τρίπολη. Ο Αρκαδικός μέσα στο σπίτι του εμφανίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ικανός να χτυπήσει οποιοδήποτε ματς. Κάτι που ισχύει όμως για το Λαύριο, αφού πρόκειται για μία από τις πλέον δυναμικές ομάδες, μόνο που ο γηπεδούχος χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς της νίκης.

ΟΦΗ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Βαργονογιάννειο, 16:00)

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει ο ΟΦΗ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να παλέψει. Η κρητική ομάδα, άλλωστε την τελευταία αγωνιστική έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει (Ματαλόν, Τσερκιτζόγλου).   Ο Φιλαθλητικός από την άλλη δεν θέλει απώλειες, στόχος είναι να πετύχει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή.